-G.E.N.G-

Thursday, February 7, 2013

Adab makan

Assalamualaikum.

Waktu sekarang 12.12 tengah hari. Dah makan? Well, sebelum makan tu apa kata layan dulu video bawah ni:

Ekceli, aku pantang sket orang makan berbunyi ni. Ala...macam dalam drama melayu dulu-dulu. Scene kat meja makan sambil bercakap. Lepas dia suap makanan, mesti dia bunyi ala-ala berdecip-decip (sumpah tak tau macam mana nak describe). Rasa nak cepuk je mulut dia! Tapi so far alhamdulillah, masih mampu bersabar. =)

So diharap lepas tengok video di atas, kita sama-sama praktikkan ye..


Selamat makan!
Related Posts with Thumbnails