-G.E.N.G-

Monday, July 13, 2009

hatiku berbicara...(hak tuih...geli aku!!)

just wanna talk bout brita zmn skang ni..bout the daughter of my fren's neighbour, iye2 la aku kesian kat die yg konon2nye diculik oleh sorang mamat yg die knl thru fb.tup2 dpt taw cite die yg gtl2 pi ikot mamat tu.ape nye budak le....da la ank angkat.lagi le xkenang budi..uish, ganas gile ayat.hik3
pening3...nape la aku slalu pening tang mende yg xbape nk pntg~huhuhu
kompius--->antara nk g soping ngan bell or nk g wedding ank 'datin' eton...hik3
pastu kompius lak if xblk dis wik coz nk g soping,next wik lak fmly ajak g piknik lak
hik3..n bout him that i've told in the last post,rite now i always keep thinking bout him.tp nmpk cam die anggap aku cam bespren je.aku pon xla kesah sgt.but i still wondering wether he's a liar or not.hopefully he's not..he better be not!hek3

2 comments:

Faziera said...

tau xpe..xkenang budi tol..
da la balik wat muke cm x b'salah je..
siap sengih2 lagi..
malu aku..
da la aku posting pasal budak tu dlm blog aku..
ingtkn t'jd la mende2 yg bukan2..
mangsa rogol ke, mangsa mintak sedekah ke, mangsa sindiket jual organ ke..ni x..
malu..maluuuuuuuu!!!!

nurul lalala said...

taw xpe!!
walaupun die bkn jiran aku, tp aku pon dok riso pikir psl die...huhuhu
die mmg kejam!!!!!

Related Posts with Thumbnails