-G.E.N.G-

Friday, September 4, 2009

~l0ng day~

Mende ni stat dr 2/9/09...

Sekitar >12am...
farhah : wani, nt sok ko kejut aku sahur taw!
wani : ok~

Pukul 4.30am...
Aku pon bgn le g kejut Farhah kat bilik die n trus bgn sahur (neslo+biskut cream cracker munchy's)..aku on lappy n tetbe je dpt tenet! (hari yg sme ak post rase cam nak membebel...)
So,base la...jd gile jap, (dpt tenet-->lepas gian coz slame ni xdpt on) aku pon dok on smpi le kul 8 (2 da termasok solat subuh skali ye). Nak tido, kang kompem 'ter'skip kls...so, aku pon decide xyah tido.

Pukul <11.00am...
Bertolak g kls dlm keadaan srabot (last minet nk kua bru igt suar yg aku nk pki 2 cedera so ne jahit dlu.tros lmbt jd nye....huhuhu). Prof Aminah masuk kls n ckp xde lak kls~die just nk discuss psl pojek je.huhuhu..kalo taw tido kt bilek lg bg0s!

Pukul <12.00pm...
Disebabkan aku da janji ngan Miss Mye nk gi Pusan aka Pusanika=Pusat Serbaneka (kot~), so aku xleh le balik bilik dlu. Ne tgu beliau bis kls. Beliau de exam n bis kul 2pm. Aku lapek kat pmfst. Niat di hati nk k0n0n nk stdy...pegang je pen, pale denyut2 n tgn gigil2 (kesan pengambilan kafein+xckp tido)-->dok menong jela..
Suddenly, Miss Ainn approach n lepak 2gether2...pelik sungguh coz tyme borak2 2 xde lak sindrom gigil2+denyut2 pale melanda!b0rak2 smpi xhengat dunia lak 2..hik3

Pukul <2.00pm...
Miss Mye mesej (da bis exm). So aku pon gerak g jmpe die+grak g Pusan. Kat pusan, da usha2 baju pas2 trus balik bilik..tetbe Miss Mye tye, jd ke plan nk g Pavillion->teman die g tukar baju. So, ayat pemes aku bile org tye-xkesah la..sukati la..kite ikot je~ so kire on jela 2. Miss Ira xdpt ikot coz de kls..

Pukul 3.45pm...
Aku n Miss Mye gerak g KL. Plannye:
  1. park kat sg. wang (park Pav mahal seyh~xleh2)
  2. jejalan usha beg (for me)
  3. buke kat Subway (da lme ngidam nk mkn...wuwuwu)
  4. gerak gi Pav (tukar baju)
  5. Miss Mye nk usha jeans kat Forever 21
  6. beli J.co donut (aku ngidam lame da neyh!)

Around pukul >10.oopm...

At last, ebendo aku yg nk cr beg tp Miss Mye lak yg beli (as usual la 2~) + beli beg 4 her fren lak lg tu! (Miss Mayo who sells the dancepad!hik3...nk gak pomot!). But it all goes well with the plan (btoi ka ayt aku ni?mksdnye seperti yg dirancang le 2..hik3). So, kitorang pon gerak la balik hastel..plannye:

  1. aku tido bilik Miss Mye
  2. nk suprise kan Miss Ira (19/9 bday die tp kitorang da bli present siap2 da)
  3. wat makeover show (cam men mekap2 tyme zmn kanak2 riang dulu)

Pukul >3.00am...

Baru je letak pale nk tido...tetbe lak kolej aku ni gegatai nak wat fire drill...huhuhu

Terpakse la merajinkan diri ini untuk turun ke bawah~ (2p0n pas riso dorang men terjah je bukak pintu bilik-da la cekci mekci.huhuhu)..lebey kurang sejam gak kot, bru le selesai demo (wat pon ala2 je)..tetbe de lak anouncement-->gi amik mknan sahur. Aku n geng pon pe lg, tak lepaskan pluang!hik3...

Pukul >4.30am...

Pas mkn sahur (nasi+aym halia xde kuah+kcg pnjg goleng), oleh kerana rase cam 5hari xtido..plannye nk baring jap merilekkan pale b4 subuh, last2-->bgn2 je Miss Mye bru blk kls. So itu bermkna-->kul 12pm!LOL.hahahaha...mmg tersangat lah hampehnye aku ni!

Moral of the story:

  1. jgn consume kafein kalo da taw bile mnom je nt dpt sindrom gigil2+pale denyut2
  2. da taw xckp tido, pas blk mer0nggeng 2 tido jela cpt2

P/s: duit da makin kering tp de ati lak nk g spa...mmg nk kne sepak le if mak aku taw!huhuhu...

3 comments:

Faziera said...

duit aku pn da agak2 kering ni tp still rase nk g spa..jom la..jom la..
hahahah

btw thanks sgt sgt sgt sgt!!!!sbb wat surprise kt aku..mmg x jangka langsung la sbb blum besday aku lg kn..kalo nk dkat besday tu, korg nmpk pelik je, aku paham la..huhuhuhu

honestly blouse yg korg bg tu cantik, sweet.. tp biasela..aku mane pnah pakai blouse2 nie..so, nmpk pelik la mule2 tu..tp xpe..aku akn try biase2kn n jadi lebey gurly gurly..LOL

tengkiu Wani!!tengkiu Mye!!
caaaayang korg!(segan2,haha)

faqhrule said...

elehh orang consume caffein 2 3 cawan pun xde masalh denyut2 kepala pun

nurul lalala said...

kite ni spesel sket..hanya org2 terpilih ade ciri2 cenggitu~hahaha

Related Posts with Thumbnails