-G.E.N.G-

Thursday, October 22, 2009

sajak cam ampeh~

Kamu memang tak paham aku kan?
Bila aku cakap aku nak lempang kamu,
Maknanya aku tak suke dengan pe yg kamu cakap[bukannya nk lempang btol2 pon]
Bila aku cakap aku benci kamu,
Maknanya aku sayang sama kamu
Bila aku cakap kamu ni cam biskot[jap ade, jap xde],
Maknanya aku miss sama kamu
Bila aku cakap kamu ni lawak la,
Maknanya kamu menceriakan idop aku[bukan lawak coz muka kamu cam badot]
Bila aku soh kamu makan,
Maknanya aku take care sama kamu
Bila aku cakap aku ngah tension,
Maknanya aku mau kamu bagi kata semangat

Bila agaknya kamu akan paham aku?


p/s: konon nak wat sajak tacing tp xsuai ngan jiwaku..ahaks!
[nape agaknye aku jd cenggini ha???]

6 comments:

bella said...

aiseyhhh sape kamo tu wehh??

Faziera said...

ahahahahaha....nape la si 'kamu' tu x bace blog nie eh?mesti die akan sedar pnye..ki3
bgla link blog ko kt die...ahahahaha

nurul lalala said...

bella: its soooo complicated ah~nt2 aku story ya??

faziera: NEVER!!!!!biaq pi la dia~hahaaha

p/s:just wait n c..^^

Faziera said...

wakakakakakaa....
tau takot...
weeeee....

bella said...

orait...ko story jgn xstory yek!!!

She_La said...

wah sajak yg paling kreatif
n tiada kata tersirat hehe..

Ni khas utk sape nanye ni??
=)

Related Posts with Thumbnails