-G.E.N.G-

Thursday, November 5, 2009

azam tinggal azam

semalam aku ade exam kul 8.30am
jawab da cam haram..aku berazam xmo ulang mende sama, so balik tu plan ngan cik yah n cik ira nak wat discussion kul 2pm
bila smpi bilik, pas makan-->tito sampai 1.50pm..mesej cik yah

'yah, i might be late ya..kul 2.15pm la'

'2.30pm can?' balas cik yah

'can3..'sebab aku pon nk sambung tito.hek3

kul 2.45pm aku malas2 siap2 pas semayang. tetbe..

'wani, mesej me if u da smpi,k?'
[dem...aku saje lmbt2 coz mls nk menunggu. tup2 kena gak~huhu]

sesampai je kat bilik 2, cik ira da sampai..muka bengang+riso terserlah di mukanya.
aku pikir bengang sebab aku lambat. riso sebab kunci moto+bilik dia ilang..xlama pastu cik yah sampai

kul 3pm stat bukak laptop..pastu bukak ym, fb, blog dan site yang sewaktu dengannya.
kul 4.30pm bukak muvie-->CHERI [cik yah punye]
kul 5.00pm balik coz aku da janji ngan cik mai nak makan kul 5.30pm


kul 7.00pm pas makan kat BB kitorang singgah lak McD, konon nak beli naget wat teman study..
kul 8.40pm aku semayang isyak-->tito [plan nak bgn kul 4am untuk study]
kul 4.00am aku terjaga-->snooze
kul 4.30am aku terjaga-->snooze
kul 5.00am aku terjaga-->snooze
kul 5.15am aku terjaga-->snooze
kul 5.30am aku terjaga-->snooze
kul 5.45am aku terjaga-->merancang untuk snooze lagi tapi xleh jadik!musti bgn gak!
kul 6.30am-->mandi..semayang
kul 7.00am-->sarapan, bukak laptop.tetbe dpt lak connect ngan tenet-->bukak ym, fb, blog n site yg sewaktu dengannya

sampai sekarang..so azam aku nk stdy pe jadik??
mentang2 la exam kul 3.30pm..ish3




p/s:ngah kompius pikir pas last paper nanti nak trus balik o nk g soping dulu??

5 comments:

MeaBerry said...

hahahahah lebih kurang same aje ngn aku ni. dok golek2 atas katil, mkn biskut, tgk laptop, pastu tertido... tapi nota hanya di dalam pelukkan ku. hahahhaaaaa

Faziera said...

ishhh...aku x bengang sbb korg lmbt la..riso pasal kunci aku je..huhu
kalo ilang xpe..jgn org amek..takot plak aku..abes moto kne curi n bilik kne pecah masuk..nauzubillah..huhu

aku lg best-tido awal kol 8lbey-sakit pale..ingt nk bgn kol 2am study..last2 arini bgn kol9am..bagos x?x ke 13 jam aku tido?ahahaha

She_La said...

Haha biasala tu..
yg penting semangat n perancangan tu dh ade.. =p

Slalunye.. selagi tak tinggal lg bape jam nk exam mesti tak smangt nk study..

Neway gud luck.. jwb exam elok2

nurul lalala said...

mea: at least note ko kat dalam pelukanmu..note aku tersimpan kemas dalam beg..lagak seperti tiada exam arini~

faziera: tito tu bagus untuk kesihatan...leh awet mude~siyes!

she_la: sangat setuju dengan pernyataan anda~nt tunggu kul 2pm baru terhegeh-hegeh nak stdy..hehehe

miza said...

ko memang..kalu dah tido, memang payah gle nak bangun..aku ade pengalaman kejutkan ko..kekeeke...tp ko lg rajin study dr aku..heheheh

Related Posts with Thumbnails