-G.E.N.G-

Tuesday, December 22, 2009

mencuri

fyi, aku skang kat dalam library mpob...ngah curi2 on9...
kalo makcik kaunter 2 taw mampus aku~


da name pon cecuri, xlah le nak post pepanjang sgt..huhuhu




kalo rajin nanti aku post lg..^^



p/s:wish me luck 4 presentation 2morow

Sunday, December 20, 2009

malam pertama

Ok, today is really suck!!!!

Firstly mestila coz aku da kena hambat balik u. aku baru je rase nak rilek2 kat uma tup2 cuti lak da abis..huhuhuhu

Semalam da la tido lambat. Pastu arini lak kena bangun awal [awal la sgt…huh] coz aku xpack satu pe pon. Base la tu, bila hati tak rela, malas je nak ngemas.hehehe
Bila da daftar tu, aku ngan penoh semangat nak ngemas bilik. Tup2 stor tak bukak lak lagi..

Xpe2…aku berkata dalam ati.

Turun opis balik. Ngan muka paling manis aku wat, aku nanye la..


‘kak, stor bila bukak?’ [sebenarnye umo da tahap makcik tp stil nak soh panggil akak!uhuks~]

‘sok pagi’ malas2 je makcik tu jawap

‘ala…sok sy da kene p praktikal ni..baju sumenye kat dalam stor. Kalo sy pnjm kunci jap, pastu sy anto balik, leh x?’masih lg nak try

‘tak’




Sesenang je makcik 2 jawap. Siap wat muke poyo lak tu. Hangin aku di wat nye. Sebenornye aku de je baju nak pakai sok tp masalahnye aku nye bantal, baldi, ubat gigi, berus gigi[include all the toiletries la], iron, cerek..sumenye aku sumbat dalam stor tu. And worst of all, aku nye tuala!!!Huhuhu..pe la nasib badan!petang td pon aku mndi men pakai lap gune shirt je~waaaa








p/s: tak sabar nak tido atas timbunan t-shirts malam ni-->mpob…wait for me ha…

Wednesday, December 16, 2009

at last...

akhirnye selesai gak program akak aku ni~
penatnya tuhan je la yg tau..hik3
alhamdulillah sumenye selamat walaupun ade few things yg xsonok berlaku. tp xpela. biarlah rahsia. xyah nak story2 kat cni~


this sunday da kene balik ukm lak.huuuu...baru rase nak rilek2 da kne balik!tensi btol aku!huhuhuhu..






p/s: selamat datang sem baru~lalala

Tuesday, December 1, 2009

bz

skang ni aku bz nk mamp*s...so terpaksa melupakan blog ni wat sementara waktu ye..


nape aku bz???












ya...akak aku otw nak kawen. so sebagai satu2nye adik yg die ade, terpakse la nolong pape yg ptot~sok2 kalu akak korang kawen, korang taw la cenggana rse nye~heeee




p/s: nt pas die bis kawen aku continue balik ye..janji!!
Related Posts with Thumbnails