-G.E.N.G-

Sunday, December 20, 2009

malam pertama

Ok, today is really suck!!!!

Firstly mestila coz aku da kena hambat balik u. aku baru je rase nak rilek2 kat uma tup2 cuti lak da abis..huhuhuhu

Semalam da la tido lambat. Pastu arini lak kena bangun awal [awal la sgt…huh] coz aku xpack satu pe pon. Base la tu, bila hati tak rela, malas je nak ngemas.hehehe
Bila da daftar tu, aku ngan penoh semangat nak ngemas bilik. Tup2 stor tak bukak lak lagi..

Xpe2…aku berkata dalam ati.

Turun opis balik. Ngan muka paling manis aku wat, aku nanye la..


‘kak, stor bila bukak?’ [sebenarnye umo da tahap makcik tp stil nak soh panggil akak!uhuks~]

‘sok pagi’ malas2 je makcik tu jawap

‘ala…sok sy da kene p praktikal ni..baju sumenye kat dalam stor. Kalo sy pnjm kunci jap, pastu sy anto balik, leh x?’masih lg nak try

‘tak’




Sesenang je makcik 2 jawap. Siap wat muke poyo lak tu. Hangin aku di wat nye. Sebenornye aku de je baju nak pakai sok tp masalahnye aku nye bantal, baldi, ubat gigi, berus gigi[include all the toiletries la], iron, cerek..sumenye aku sumbat dalam stor tu. And worst of all, aku nye tuala!!!Huhuhu..pe la nasib badan!petang td pon aku mndi men pakai lap gune shirt je~waaaa








p/s: tak sabar nak tido atas timbunan t-shirts malam ni-->mpob…wait for me ha…

1 comment:

Faziera said...

haha
ingat kan mlm pertama ape la td..
kikikiki
ciannye ko..
still prob ngan 'akak' opis tu eh?
heee
cmne mpob?
huahuahua

Related Posts with Thumbnails