-G.E.N.G-

Wednesday, January 6, 2010

mp0b

Firstly, aku nak mintak maap kat sume coz da berjanggut xhapdate blog[ckp cam ramai sgt je bace blog ni..hahahhaa]…maklum le, aku bizi sesgt skang ni. Fyi, aku skang ni wat latihan industri/li/praktikal. That’s why la aku xde mse nak berblog ni.



Life at mpob [msia palm oil berhad] ni bz nak mampus..opis hour mmg la 8.30am-5.30pm, tapi malangnye aku xbegitu. Waktu kije aku ni da cam doktor2 pulak. Kadang2 [actually SELALU!!!] kene stay back. Wat ober time (OT). Lagi malang bila OT 2 aku xleh nak claim..[waaaaaaaaa] xaci sungguh!!!



*ni bukti aku bizi ok??hik3


Tp kira ok la gak coz supervisor aku best. Ebendo perangai dia cam mak2 tiri zaman dulu2..tp still enjoy ngan die. Ade mase nt aku post blog pasal die lak..hehehe
Aku kat mpob ni ngan 9 org lg dari u aku. So, aku xde la lonely kan??hik3..yg same supervisor ngan aku ade 5 org. aku, lia, nida, shyan yea and pei ling…aku g sna carpool ngan pei ling.
Sejak kije ni aku mmg xjumpe orang langsung! Mane xnye, kua time ari ngah gelap lagi, pastu balik lak time ari da gelap..wuwuwuwu

Skang ni ngah xsaba tunggu dak dari u lain yg nak join grup li aku. Ngape aku xsaba???coz de dak laki…hahaha
Ooppss…jgn salah paham. Bukannya aku berniat nak menggatalkan diri. Tp bila da ade dak laki, mknanya aku da xyah nak wat kije2 berat..xyah nak angkat tong minyak 17kg tu lagi..[mak xsanggup nyah~]
Ok la, aku pon xtaw nak ckp pe lg da…de mase nt aku update lg ye..^^


p/s: skang baru paham nape org soh blaja je..xyah kije2[huhuhuhu..]

2 comments:

bella said...

perghh larat ko angkat tong myk 17kg tu???kalo ak mau pengsan...huhuhuhu

Faziera said...

ek ehem! yeke x mo menggatal che kiah?hahahhaa
cuci mata tu perkara biase kn?hehee
kije lek lok..
time ni la ko bley jage kulit..
x kne sunburn..muahahaahaha

Related Posts with Thumbnails