-G.E.N.G-

Monday, February 22, 2010

nama saya WANI dan saya bukan PENGGANAS!!


semalam aku n pemilyku g nonton cite my name is khan..
setelah berbulan aku memendam rase nak nengok cite ni, akhirnye tercapai jugak~hahaha
tp 1 thing yg kureng bout this muvie is cara si SRK tu wat aku pikir die cam buta lak..dia berlakon xpandang orang n nampak cam buta..

tp overall cite tu mmg best ah~sedeh..
pasal SRK ni sakit autism [Spenger Disease if xsilap]..pastu die tawen ngan kajol.
yg bagosnye film ni mik theme 9/11 so kire die byk kenalkan kat mat2 saleh yg islam tu bukannya seburuk yg disangka~
disebabkan oleh discrimation yg dilakukan pd anak die, so die nak g jumpe presiden US untuk menuntut bela. so otw gi jumpe tu, mcm2 la jd..n die selalu ckp kat org2 yg pandang buruk bout islam --> my name is khan and i'm not a terrorist!


meh la pakat reramai nengok muvi ni..best~



p/s: nak tunggu karate kid pulak!!!

Wednesday, February 17, 2010

cuti2 mlesia..

cuti raye cina aritu sempat gak aku pusing2 pantai timor msia ni..jarang sesgt2 nye aku gi sana..maklum lah, jauh..huhuhu


aku n pemily gi sana konvoi 5 keta with my mum's fren. pemly kitorang ni mmg sgt2 rapat. kalah sdare~heeee


perjlnan start ari sabtu pagi sampai slase mlm..da name pon cuti umum, umat kat atas jln ni pon melambak2..bayangkan jela, aku g klate 12jam..huhuhu
naik leper punggungku ini~


da la tyme nak gi jln jem, tyme balik pon jem!!!tensi aku~huhuhu




mesjid kristal..


view pekan KB yg pack..tgk dlm pic cam xjem sgt tp in real, jem giler..nk jln pon susah~


ni otw balik.jem kat bentong..


pas shi2 sempat lg mik pic jln jem..heee


ni namenye etok[ejaan xsure..mahap ye~]..ni sejenis siput. aku pon xtaw rase die cane coz aku xtry. tp kwn aku ckp sedap~ada bran mau cuba???






p/s:xpuas jln lg la....

Wednesday, February 10, 2010

NICKNAME~

Minggu 1: PENCACAI…


Minggu 2: MINAH KILANG…


Minggu 3: PENJAHANAM!!!!


Minggu 4: KELING ESTET…


Minggu 5: OI…


Minggu 6: PENJA…. [short form penjahanam]








Sekarang..: WANI……

Itu sume adalah nama panggilan yg supervisor aku bagi kat kitorang sume. Walaupun mengambil masa almost sebulan untuk supervis0r aku sebut name aku, xpe..aku terima seadanya~



ni bukti aku jd pencacai..kang cakap aku nipu lak~




p/s: above all these, she’s the best supervis0r ever!!!kalu Dr. bace ni, leh bg elaun lebey x??
and die akan ckp cenggini-->CANTEKKK MUKE KO~huhu

Em0si...

skarang ni aku xtaw la ngape aku cepat ngat emo...

nak kate period, xde lak kot..

nak kate tensen kije banyak, xde gak kot..

nak kate stress, pon cam xde kot..



agak2 ngape ek??







p/s: penatlah asek rase cenggini je~nk nulis blog pon xde mud!

Tuesday, February 9, 2010

after it all come to an end

sedey la...

time banyak problem, reti lak ko nak carik aku,

ngadu itu ini,

tapi bile problem da setel, sng2 je ko blah tinggalkan aku...



sedey la...

time misken xde duit, reti lak ko carik aku,

ngadu nak mkn pon xcukup duit,

tapi bile time duit da masuk, sng2 je ko wat2 lupe utang ko kat aku...



sedey la...

time ko xde kawan, reti lak ko carik aku,

mane aku gi, ko nak ikot..

tapi bile da ade geng, lalu sebelah aku pon ko xmau pandang...






taw x orang cam ko ni aku panggil ape???





yaaa...aku panggil ko hanjing~ [ko memang syal!!!!!]
Related Posts with Thumbnails