-G.E.N.G-

Thursday, March 18, 2010

my luvly samsoon

sape penah tengok cite ni???
dulu2 penah kua kat 8tv. aku suke ngat tgk cite ni. sebab watak dlm cite ni same cam aku..

samsoon: kije sebagai chef
aku: aku penah bercita2 nak jd chef. tp tak kesampaian..however skang ni aku terlibat dlm food industry gak~

samsoon: ade 2 beradik..dia adik
aku: samela..

samsoon: suka makan..
aku: sangat3 tepat..aku pon suka makan gak!hee~

samsoon: org yg die suka tu [sam shik],
aku: prangai dia sebijik cam sorang kwn rapat aku [tp aku xde la feeling2 kat dak tu]

dan yg paling tepat skali...

samsoon: single FAT lady
aku:.........[xmo komen ah~]

Wednesday, March 17, 2010

azam baru..[da terlambat ke ek??]

setelah penat memaki hamun org2 yg tak bersalah, aku rase da tiba masenye untuk aku berubah menjadi lebeyh positip..

tak tau nape idop ni menjadi semakin tak bererti..hahaha
ayat cam da orang putus harapan je!!

nape die cam gitu eh? bila aku da ready nak go on, tetiba je die muncul balik..da la muncul tanpa rase bersalah..syal la...tp da adat pompuan, cepat ngat cairnye~huhuhu..


aku rase cam penat ah..

badan da makin gem0ks,

kawan da makin ja0h,

dia lak da makin tenggelam,

sdara da makin berpecah belah,

dunia da makin panas,

apa sume ni????




dunia semakin tua, aku pon da makin merepek~hahaha


tiba masa untuk berubah..cuba untuk lebih mendekatkan diri padaNya




p/s: doakan aku agar aku berjaya!
skarang ni perjalanan blog aku ni sangat lah lembap...da xde idea nak nulih. tambah lak last week n dis week mmg aku bz giler..nanti la, bile da ade idea bebyk nt, aku hapdate ek??

















p/s: otak serabut skang..byk ngat pikir tp xtaw pikir pasal pe~huhuhuhu
Related Posts with Thumbnails