-G.E.N.G-

Wednesday, July 7, 2010

aduih...

gembira sebab: tak saba nak jumpe kwn2, geng2 after 2months break

sedih sebab: kne berambus blk u..[sem break;s over dude!]

malas sebab: kne packing bju yg MAHA berlambak dan MAHA banyak..

takut sebab: da 6 bulan tak pandang, bukak, sentuh [dan sewaktu dgn nya] buku..tp muka buku slalu bukak, sentuh dan rasa~


sumenye sebab SEM BREAK IS OVERRRR....huhuhuhu



p/s: sok nak jumpe si DIA..bukan DIA yg ni..tp yg lain. nt la aku cite len kali~

2 comments:

MeaBerry said...

DIA: dr. ISHAK AHMAD? ko jgn main2 rebut2 ishak ngn aku... ak ske ishak spectroscopy tu tau.. sejak dari 1st year lagi. hahha

btw i pun rasa ape yg u rasa jugak. neves!

Faziera said...

muke buku ye??
rajin minah ni 'study'..ehehe


p/s: gembira sbb rindu nk jumpe aku la tu.. XD

Related Posts with Thumbnails