-G.E.N.G-

Friday, July 2, 2010

after more than 6 months~

semalam akak aku ckp nak g kua jln2..mkn angin kat Giant
balik je uma die ckp:


"along pregnant.."



ok..so skang ni aku kenalah menyiapkan diri untuk menjadi makcik yg disayangi oleh anak buahku~
its a tough work but i'll try~heeee







p/s: org tua2 ckp-->practice makes perfect..^^

5 comments:

MeaBerry said...

wow first time ek?
ak pulak dah ada 10 anak buah. heehee
dah byk experience da sampai kan dah runsing aku dibuatnya.

nway, good luck. practice elok2 okay~!!! heeheee

nabilazhar said...

uit tahniah la ek dh jd makcik...kih3 tua dh ko.....aku jek still muda u....jgn jeles....muahahaha

miza said...

wani..smalam aku mimpi ko..serius..huhuhu..n, bg la gmail ko kat aku..blog aku, aku wat private..nak invite ko..hehe..miss u la..

nurul lalala said...

mea: aku de 2org je adk bradik..so this is my 1st time~heeee


bell:jgn riso..xlme lg ko jd nenek lg cpt dr aku c0z ko kawen dulu~hahaha


miza: miss u 2 dear~ko mimpi aku???terharu nye~mimpi pe 2?mimpi aku kawen ke?heeee

Faziera said...

wah!tahniah2...
yg akak aku pulak sibok dok tanye aku bile waktu subur..
takot bunting pelamin..
haha

Related Posts with Thumbnails