-G.E.N.G-

Thursday, July 8, 2010

she's a real biatch~

kejadian ni terjadi pada suatu ari yg dirahsiakan. time tu aku ngah jejln sensorang kat sebuah soping complex yg juga dirahsiakan. tetibe...damn! aku terserempak lak ngan minah ni-->aka musuh ketat lama aku~

pompuan 2(P2): hai wani..l0ng time no c~

aku (A): hye there..wats up? (sambil sengeh2-->wat cam sonok gle jumpe die)

P2: skang i wat degree kat US.u da kije ke?

A: i wat degree kat UK..M. u amik kos pe?

P2: ooooo...xsangka lak u dpt further study eh?in degree lak 2. i amik kos fashion designer. i xleh la study sini. coz my course need me 2 b more up to date. fashion malaysia ni pe clas~anyway bag u ni u bli katne? cam penah nmpk lak. u beli kat uptown eh?

A: takkk la...kat mng. ari2 ade sales.[minah ni mulut ngan kaki mmg lbey kurang je~]

P2: ooo...no wonder la u bli. msti murah gile. kalo kat US beg cmni org da xpandang daa..da out dated. tp seriously, mmg nmpk cikai la beg u ni.nmpk murah. brp u beli?

aku berkata dalam ati:[over lak minah ni..nak kena ni..siap ko]
ngan selamber dek aku jawap...

A: mmg murah pon. i ne mampu pki barang mahal2..but at least, i xpenah pki mekap xpired yg jual kat psr malam cam u 2....[fyi dia penah kantoi ngan aku. dok berebut ngan minah indon beli mekap MAC celup kat psr mlm]

P2: err..k la wani. gotta go now. bye~






puas ati aku! gitu je cara nak aja pompuan bermulut puaka ni. to P2, kalo ko igt aku ni still pompuan ayu2, suci n slalu kije dok jage ati org je, ko SILAP...people did change!!!





p/s: penat asik jge ati org

3 comments:

miza said...

perghhhh..
bapak sengal...
menyakitkan hati giler..

Faziera said...

what the tuuuuttttttt.....
hati aku plak yg bengkek bile bace post kau nie..haihh..
wangzikaji btol!
bagus wani..bagus..
mmg patut di ajar pompuan sebegitu..
jgn diam je..
(evil2..XD)

nabilazhar said...

wahhh btol2 puaka mulut minah tu....ceh blgak pdhal pkai brg expired jugak....bgs wani...keep it up...hahahaha

Related Posts with Thumbnails