-G.E.N.G-

Wednesday, August 11, 2010

datangnya ia...


pejam celik pejam celik, tak sangka da nak pose..rase cepat sgt masa berlalu. aku skang ni bz giler. so tak sempat lak nak post entry ni b4 pose. but i guess it's not too late kan?



aku ucapkan selamat berpuasa kepada semua umat Islam di seluruh dunia. Semoga puasa kita dan segala ibadah kita diterima Allah. Aku pon berharap agar puasa kali ni lebih berkat berbanding tahun2 yg sebelumnya~heee


untuk membantu mencapai objektif tersebut [ayat da same cam dlm tesis neyh..] aku google mende ni--> sila teng0k

hopefully ianya leh membantu..heee
puasa ni bukan setakat tak makan and tak minum je tapi kena lah banyakkan beramal ibadat n paling penting kawal nafsu ye anda2 semua...especially time gi bazar tu..peringatan ni ditujukan kepada semua termasuklah aku~heee

time ni amik peluang bukak balik Quran yg tersimpan kemas tu okeh~

sedapnye murtabak~hee















disebabkan aku post entri ni pas sahur, diingatkan supaya anda2 semua supaya jgn lupa sahur ..kerana itu adalah ganjaran dari Allah untuk kita and dapat membezakan puasa Islam dengan puasa agama lain. next time if aku free, aku post pasal kelebihan sahur lak. tp xjanji la eh~



p/s: mohon maaf kepada semua jika ada kesalahan masa lampau mahupun yang akan datang..peace n0 war

No comments:

Related Posts with Thumbnails