-G.E.N.G-

Sunday, August 29, 2010

menu berbuka hari ini



Dah ada plan ari ni nak berbuka apa?MySpace
ha..ni ada barang baekkk punya!
sesape yg berminat, pandai2 la cari eh..
aku bukan dealer..
just bagi idea je..MySpace


Pilihan 1: Otak monyet hidup

Makanan ni adalah makanan diraja pada zaman pemerintahan Dinasti Qing di Beijing. Makanan ni slalunya dihidang time Pesta Diraja Manchu HanIt's one of the greatest honors one can recive in China. [hebat kan? setanding raja tuh..mahu??]


Pilihan 2: Mata ikan Tuna

Makanan ni pemes kat Jepun and China..Kalau tak sanggup nak makan mentah cam dorang, leh la wat masak sup ke, kari ke..ikot kreativiti masing2.



Pilihan 3: Serangga

Juga terdapat di China. Tapi selalunya kat Thailand pon ada gak. Selalunya kat bazar kan korang dok beli fishball la, sotongball la, ketamball la, so pe kata ari ni korang try yang ni? Tahukah anda bahawa serangga2 ni mempunyai kandungan protein yang tinggi? [ada brani???]



Pilihan 4: Belangkas [rasanya tu la nama dia, kalo silap sorry!]

Pada pasangan yang ber-kapel tuh, kalau nak lagi r0mantik, belanja la pasangan anda makan belangkas ari ni.. baru la padan ngan anda berdua yang selalu digelar "macam belangkas"



Pilihan 5: Sotong kurita mentah

Makanan ni selalunya in China [again..] but rasanya kat korea pon dorang makan ni gak~ kalau kat korea tu, bukan setakat mentah, malah hidop2 dorang makan! Banyak gak kematian dilaporkan. Sebab sotong2 yg ditelan tu melekapkan dorang nye janggut tu kat saluran pernafasan dorang..scary woo..



Pilihan 6: Rotten soyabean

Yang ni aku no k0men.. MySpacemungkinkah rase dia ala2 tempe?
Pape pon bila berkaitan ngan soya, ianya mestilah HIGH protein kan? nak try??
silap2 pas makan pon leh jd HIGH ni~wuwuwu



Pilihan 7: Fetus itik

Okay..ni mmg interesting! tahukah kamu apa itu fetus?
Penerangan secara kasar--> fetus = telur yg hampir2 menetas. Kalau dibayangkan kat manusia, dalam ala2 5 bulan ke atas la..Makanan ni aku pernah tengok dorang masukkan dalam cabaran Survivor~ Menurut peserta yg makan: Leh rasa bulu dia skali~wallawey...



Pilihan 8: SPERMA ikan kod

Ya..memang saja aku highlight perkataan depan tu. Pada lelaki yang kekurangan sperma, dan anda rasa makanan ni dapat membantu, sila dapatkannya~weee
[maaf, aku tak mampu nak k0men..]



m0ga2 info ni membantu...MySpace



sumber: kat sini



p/s: buka ni aku makan nasi lauk ikan goreng + sambal belacan jela..lame da tak makan!


MySpace

1 comment:

Melody Iqfa said...

belangkas??
ouh siyesly u got to try eat this.
dlu pnah jugk mkn.
masak lemak telur belngkas. yummy!
tp xley mkn byk. muntah. haha

Related Posts with Thumbnails