-G.E.N.G-

Sunday, August 8, 2010

peristiwa semalam..

WARNING: entry kali ni mengandungi banyak gambar2 lucah menarik.






































wa...tajuk tu cam syahdu je.hehehe
ok, as i mentioned semalam, kan aku join prog masak2 tu kan..so it end quite well la gak. walaupun puding yg aku wat smlm xbpe jd, but audience xtau pon..pandai cover.heeee
sonok sgt semalam. xsangka rmi gak kawan2 yg dtg. amat mengharukan wooo...^^





semalam petang ira n sheila bergandingan memasak KEK BATIK 1 MALAYSIA..sgt patriotik mereka itu.hehehe..kek mereka sgt sedap wooo....xsabar nak mkn lg. mereka dengan bermurah hati ingin membawanya ke kelas isnin nt.wa...barulah semangat nak gi kls kan??heee


-ira and sheila-



dalam kul 6.40pm tu pulak, qila n nadiy lak yang masak..nama masakan mereka sgt canggih-->SCARLET PASTA SOUP. canggih x???? sedap pon sedappp...malangnya ianya xkan dibawa ke kls kerana da abih.huhuhu...



-nadiy and qila-




siapakah mereka di atas??ya..mereka ialah org2 di belakang tabir. sila perhatikan as memberi penumbuk sulungnye pada encik2 itu. nape???ya..kerana mereka sound2 kami. nape amik2 gambar without their permission (gurau2 je). oleh kerana aku mempunyai 6th sense, aku tau apa yg mereka mau--> amik gambar dorang lo...nampak x muka ceria mereka setelah gambar mereka diambil???siap soh masuk lam fb lagi~hee...anyway thanks guys~

pas abih masak2 petang tu, kitorang g teman as berbuka pose~


-gadis2 rasamas-hak3


-nampak x orang asing yang menyelit di belakang tuh????-



AKIBATNYA...










-terpaksalah amik gambar kitorang-hee


malam pagi td aku pulak yg masak. kul 12.40am eh. ketika org2 sedang menguap2 mau tidor, time tu la aku ngah beraksi..hahahaha
aku n lia (my partner) menyediakan WONDERLAND PUDDING COCKTAIL..ye, nme nye sedikit ceria di situ.malangnya hasilnya xbape ceria lak. and wat aku ter-wonder2 cane rasenye..wuwuwu


-thanks to the host sbb memeriahkan suasana-


-xpenah berangan pon nak masuk tb..tup2 masuk gak..hee-

-pas masak, kena interbiu lak-

-amacam??? cam artis2 x?haha..prasan glamor disitu-

- muka tengah pikir menda nak jawap-

-mereka yg hadir: lia, mek dah, wani, ifa, siti, nadiy, ira(tukang amik pic) and qila (xde dlm pic)-




lega sumenye da abih..yg penting, thanks u guys..really appreciate it!!

kasi cium sket-->muahhh3







p/s: pasni leh maen masak2 lg~^^

4 comments:

miza said...

aku gelak gila weh tengok muke ko...
poyosssssssssssssssssssss!!!!!!!!!hahahahahahahahahhahahaha

nabilazhar said...

waaa glamour r ko...hehehe cm best je tgk prog tu tp ko pnye time tu memalam buta...hahaha

nurul lalala said...

miza: aku terBAU2 kejelesan ko...heeee


bell: ALASANNNNNN....ko blk kan????heee

nabilazhar said...

hahaha aah blk.....weh on ym x??cmne dgn kek lapis aku tu??ekekeke

Related Posts with Thumbnails