-G.E.N.G-

Tuesday, August 17, 2010

r0slin bercerai lagi ke???

baru je ternampak kat fb org post pasal mende ni..


PETALING JAYA: Jaguh badminton negara, Roslin Hashim,35, (gambar) akan memfailkan penceraian dengan isterinya Norhayati Othman,38, di Mahkamah Rendah Syariah Daerah Gombak Timur, Rabu, selepas sebulan mendirikan rumah tangga.
Mstar Online dimaklumkan, permohonan itu dibuat selepas berlaku masalah dalam rumah tangga yang dibina Roslin dengan Pengarah Pemasaran, Perbadanan Kemajuan Filem Nasional (Finas) itu.
Kedua-dua pasangan tersebut bernikah pada 9 Julai lalu selepas berkenalan tidak sampai lima bulan.
Bagaimanapun sebelum ini Roslim mengejutkan banyak pihak apabila perkahwinannya dengan Faizah Mohamad,32, pada 30 Januari 2009 tidak bertahan lama apabila mereka bercerai selepas 12 hari menjadi suami isteri.

sumber: kat sini





aku no komen la. hanya dorang je yg tau pe masalah sebenarnye..tp time roslin bercerai first time dulu, ada gosip yg mengatakan punca dia bercerai adalah kerana badannya yg berbau ashemm..tp kalo difikir2 balik, cam xlojik gak. ne xnye..wife die mesti da knl dia for quite a long time b4 they get married. msti de teman die g training..takkan la time tu xbau..kalo betullah bdn die bau..or maybe org tua2 selalu ckp--> time bercinta mmg sumenye wangi...btol ke? aku xtau coz xpenah bercinta. ade sesape nak bercinta ngan aku??? [out of topic] wuwuwu...





p/s: ari buka mewah >nasi kerabu + soya + murtabak + karipap

No comments:

Related Posts with Thumbnails