-G.E.N.G-

Tuesday, August 3, 2010

sedih

Memang xdapat dinafikan. Walaupun aku cakap dia babi, but still, aku sedih. Siyes sedih bila orang yang aku anggap kawan wat camni. Untuk memuaskan ati aku, aku soh kwn aku [laki yg ponpuan tu minat] siasat a.k.a tanye2 pompuan tu nape dia benci sgt kat aku. Untuk memudahkan penceritaan, kita panggil pompuan tu N, and kwn laki aku tu D. Memula D xrela untuk bekerjasam, tp setelah didesak dan dirayu, dia agree..hehehe


Long story short, suatu malam D msj aku. Anta report..


D: aku da tanya N nape dia xadd ko kat fb.

aku: nape?

D: dia ckp ko backstabber. Then bila aku tye nape ckp gitu dia xnak jawap.

aku: pale otak dia la...








beberapa hari pastu aku berfikir dan berfikir..nape dia ckp aku backstabber. suddenly aku teringat lak yang aku penah jadi org tengah untuk D and kwn aku yg lg sorang (B). D ske B. so mybe disebabkan tu N marah aku..N kan ske D..macam tu dikira backstabber eh??























p/s: to N, if u reading this, i really apologize for what happen. but still, i hope i never know u~bullshit!

No comments:

Related Posts with Thumbnails