-G.E.N.G-

Thursday, September 23, 2010

laptop korang gegurl or boboy???

Td aku nampak link ni kat fb..dulu penah dengar tp xpenah try.

Cuba try:


1. Buka notepad dan paste ayat ini dalam notepad:CreateObject("SAPI.SpVoice").Speak"I love YOU"

2. Selepas itu tekan save. Ubah save as type kepada All Files (pastikan korang save di desktop supaya senang nak cari/buka nanti).
    Save as =  love u.vbs

3. Close notepad apabila habis save. Then double click file td (love u.vbs) dan akan dengar suara "i love u."

Cuba dengar btul2 suara "i love u" tu....suara lelaki ke perempuan?
Kalau dengar lelaki maknanya laptop korang tu jantan dan begitu le sebaliknya....



Tadi baru je try..my lappy is gegurl~hehehe
Anda bagaimana?



sumber: kat sini


p/s: word i love u tu leh tukar ngan ayat laen..try la!!

4 comments:

Aqila Sarah said...

woah mine is ggurl tooo :)

Nur -al- Ain said...

alaa.. ain try buat, kuar pop up kate script block la ;( tak pat dgr suare lappy.. agknye masih baby tak reti cakap kot -___-

chilled..!! said...

my lappy girgurl lah..pttlah gtai smcm ngn laki..ngada tol..he

Anonymous said...

aku laki wanie...aish...nk gurl..huhuhu...-MIZA COMEY

Related Posts with Thumbnails