-G.E.N.G-

Tuesday, September 7, 2010

steamboat yg stim???

Semalam aku, Mai and Fatin berbuka di luar. Mai teringin nak makan stimbot. So mula2 plan nak gi kat REDWOK. Tapi malangnya da fully book. So survey kat tempat laen lak. Last2 dapat kat BANGI VILLAGE.

Overall sumenye ok. Harga p0n xbape nak mahal. RM 19.90 je.. MySpaceWaktu makan p0n unlimited. Waktu makan yg unlimited tu sangat heaven buat kitorang yang pelahap suka makan ni. MySpacePilihan makanan p0n SANGAT BANYAK. Ada seafood: udang, ketam, sotong, kupang, lala, pepahat, dll. Termasuk juga segala bola yg ada: fishball, ketamball, sotongball dan macam2 lagi sampai aku p0n tak tau pe nama dia..hehehe

Tahap kebersihan restoran ni p0n agak tip-top. Oh ya, desert p0n ada...ice cream: pelangi, c0klat, mint, vanilla, strawberi and ABC. Para pelayan juga sangat mesra. MySpaceEspecially pada mereka2 yg cun.eh?
Tapi jangan la harap dapat diskaun lak ye..hehehe







p/s: take note--> pelayan yang mesra = gatal scaryMySpace


p/s lagi: pic nt aku upload kemudian...SELAMAT HARI RAYA SEMUA~



3 comments:

aisya said...

siyes?wa...kite dekat jelah.kte kt kjg

nabilazhar said...

weh ko mkn kat bangi village nih sedap x??

nurul lalala said...

not soo bad. xde la sedap sangat tp still ok. masih boleh diterima~

Related Posts with Thumbnails