-G.E.N.G-

Thursday, September 23, 2010

tolong pulangkan...saya merayu!!

Pagi ni, aku bangun dengan sangat ceria MySpace walaupun xtau sebabnya..heee
Pas bangun, terus tuju bilik air..niat di hati nak berak mandi, tup2...










































































eh, mane lak perginya b0dy wash aku???MySpace [bakul mandi aku diletakkan di tempat public]
































Memang da g0ne p0n..MySpaceterus kill my mood! tp aku still mandi la..nasib baek la aku ni jenis yang suke pakai banyak2 jenis b0dy wash..so, ada la stock len. Kalo x, bau kambing la aku ari ni!Marah sungguh aku! Body wash orang p0n nak kebas ke?? Memang la aku letak kat tempat public, and aku p0n ok je kalo orang nak amik SIKIT aku nye b0dy wash/ facial wash/ syampu or even ubat gigi yang ade dlm tu. Tp xyah la kebas sampai sebotol kak oi....












kepada sesiapa yang berkenaan: tolonglah pulangkan..MySpace

6 comments:

yebbit + . + said...

Huuuu. Tabah la kamu. Huu. Pasne bce2 sket kt body wash yg tggal kt toilet tu, sape yg amek sbotol maka akan gatal2 bdn dy. Heee

sarah shafie said...

ade jgk yg curik..duk hostel ke??

She_La said...

tempat public tu kat mana ye??

d_LA said...

saye x amikkkk..
ciannye dia..x supan sungg0h orang itu..h0h0 h0rlicks :D

nurul lalala said...

d_la: mmg xs0pan p0n..huhuhu


she_la: kat toilet blok..T_T

sarah: yup...dok hostel

yebbit: saranan yg sgt bernas..nt nak try la~^^

nurul lalala said...

d_la: mmg xs0pan p0n..huhuhu


she_la: kat toilet blok..T_T

sarah: yup...dok hostel

yebbit: saranan yg sgt bernas..nt nak try la~^^

Related Posts with Thumbnails