-G.E.N.G-

Tuesday, October 19, 2010

5 perkara..[PART 1]

Hari ni aku nak cerita tentang 5 perkara. Perkara apa????
Ha..for the first time aku nak bagitau korang sume 5 perkara tentang aku yang ramai orang tak tau..nak tau ape dia??




1.   Perkara 1: Aku = Paranoid

Menurut Encik Wiki, paranoid tu bermaksud: a thought process heavily influenced by anxiety or fear, often to the point of irrationality and/or delusion. Paranoid thinking typically includes persecutory beliefs concerning a perceived threat towards oneself. Historically, this characterization was used to describe any delusional state.

So, memang aku paranoid pon. Contohnya: time naik roller coaster, aku akan bayangkan mende tu tercabut la, terhempas la..ala2 dalam cerita final destination tu. Kalau naik ferris wheel pon takut gak. Bukan sebab gayat, tapi aku bayangkan cage tu tercabut ke, skru roda tu tanggal ke, terberhenti kat atas2 tu ke..takot woooo…MySpacesame goes with kereta kabel. 


Tapi aku penah je naik menda2 tu. Takde la paranoid tahap gaban sangat sampai tak naik mende2 tu. Space shot kat Genting tu p0n aku penah naik tau! Tapi sebelum tu memang mengucap panjang la..lepas naik memang bersumpah takkan naik lagi dah!MySpacehahaha..



to be continue...MySpace

No comments:

Related Posts with Thumbnails