-G.E.N.G-

Thursday, October 21, 2010

5 perkara..[PART 5]-finale

1.  Perkara 5: Aku = Percaya  Instinct


Aku selalu percaya pada instinct aku. So far, 90% instinct aku memang tepat.MySpace Mungkin kebetulan je. Tapi still, aku berpegang pada instinct aku untuk buat hampir setiap benda yang aku nak buat. Bila aku jumpa orang for the first time pon, aku akan tengok apa yang instinct aku cakap. Tapi tu mungkin lebih kepada first impression atau judgement aku sendiri.. 

Contohnya: beberapa masa dulu, aku pernah terasa cam ada rumah kena masuk perompak, esoknya aku dapat berita rumah jiran aku kena pecah. And paling penting, aku selalunya dapat detect orang yang menipu aku. Tapi, aku akan layankan aje..malas nak kecoh2. So, jangan la berani2 nak tipu aku, ok! hahah..Pastu mulut aku selalunya masin. Hehe..kebanyakan  yang aku cakap, mesti jadi. Tapi tu pon mungkin kebetulan je sebab apa yang berlaku kan atas kuasa Allah..
MySpace

p/s: skang aku bizi ngan exam. kalau lama tak update tu phm2 jela eh..

2 comments:

mamawana said...

Selamat study...

nabilazhar said...

btol2....aku pon jnis ikut instinct aku....mmg slalu btol pon kalo kite ikut instinct kite...

Related Posts with Thumbnails