-G.E.N.G-

Thursday, October 14, 2010

Jejaka idaman aku...nak tau sape??

For the first time, aku nak bagitau sape jejaka2 idaman aku kat ukm ni...hahaha..
Nak tahu sape??? Mereka adalah...



















jeng..jeng..jeng...






-Dr Ju Neng-

Lecturer Mikrokomputer..Dr ni muda lg. dari jauh nampak comey sgt!
menjadi kegilaan 2-3 orang budak kos aku.


-Dr Maaruf_MAG-

Lecturer aku since first year. Juga dikenali sebagai Dr M, MAG or abg M.
Pakar dalam bab roti/baking.
Menjadi kegilaan hampir semua pelajar pompuan kos aku.MySpace
Muka bukan ukuran. Yg penting abg M mmg romantik.hahahaha [mampus aku kalo bini dia tau!]


-Dr Naza_NBR-

Dia ni pon rasanya da start ngajar since kitorang 1st or 2nd year.
Tak berapa ingat lak.
Tp paling pakar dalam bab Coklat.
Ha..kalo ada sesape yg berminat pasal coklat, boleh cari dia


-Dr Rozaidi-

Dr ni ajar Mikrokomputer gak. sama cam Dr Ju Neng.
Aku sempat jumpa dia skali je.
Sebab aku slalu ponteng..MySpacehahahaha

 - Dr Mohd Khan Ayub_MKA-

Nama Dr n slalu je tersalah sebut. Ramai asek panggil dia Dr Ayub. Adoyai...
Ni sebab ada lg sorang lecturer kitorang nama dia Dr Ayob gak.
Tu yang slalu salah tu..huhu
Dr ni pakar dalam bidang microbes/toxic..
Bab yg paaaaaaaaaaaaaaaaling aku 'suka'!!!MySpace

-Prof Salam Babji-

Juga dikenali sebagai Manusia Daging/Meatman.
Memang pakar habis dlm bab daging.
Mengajar kitorang since 1st year.
Prof ni mmg best la.
Tp jgn malas2 ngan dia. Sekali kena brainwash, mm sampai mati xleh lupa!!heheMySpace








p/s: Sebenarnya ramai lg. Tp sempat amik gambar yg ni je. Kalo ada masa lg, nanti aku amik lg..hehehe







MySpace

4 comments:

Anonymous said...

aishhhh...bowkey gatal...hahaha...bini2 diorng xbaca ke blog ko ni??hehehe....
p/s 1 : aku dah tau sape abg M...hahhahaha....poyossss...
p/s 2 : aku lupa pasword blog aku...aish..xleh update..huhu
p/s 3 : arip tb27 bg mesage kat fb aku...hahahhahahaha
(MIZA COMEY)

nurul lalala said...

hahaha...aiseyman..cane lak ko leh lupe pasword blog ko??ptot la da lme xnmpk.ceh..



p/s: arip msj pe kat ko?

Anonymous said...

aku add die kat fb..die tnye aku sape..saya x knal pun awk...huhuhu...malu aku weh...hahaha

nurul lalala said...

haha..sian ko. memang hampeh la dia tu!so bila ko cakap ko miza, dia ingat x? ke dia memang tak pernah notice ko penah satu klas ngan dia?hahahahaha

Related Posts with Thumbnails