-G.E.N.G-

Tuesday, October 26, 2010

kenapa

Beberapa hari yang lepas, aku post entry hatiku yang remuk redam.

Tiba2 aku dapat mesej dari kawan aku:

Dia: Wani, kenapa ni?

Aku: Kenapa, apa?

Dia: Ya lah, kalau ye pon kau ada hati kat aku, jangan lah satu dunia kau nak bagitau...

Aku: ape yg kau merepek ni? tak paham la..

Dia: Tadi aku baca blog kau. Kau post pasal kau suka kat kawan kau..janganlah macam tu, kita kan kawan..aku sayang kat kau. Tapi sayang aku kat kau hanya sebagai kawan je. Tak lebih dari tu. Aku harap kau paham. Anyway, kita still frenz rite??

Aku: Terima kasih la sebab kau ngaku kau sayang aku. Tapi untuk pengetahuan kau, orang dalam blog aku tu bukan kau. Takde kena mengena pon ngan aku. Tu cuma hasil nukilan aku je. Takde kena mengena dalam hidup aku. Sorry sebab buat kau salah paham. Anyway, bukan kau sorang je kawan lelaki yang aku ada..

Dia: ..................[tak reply p0n]







p/s: kenapa laki cepat perasan???

3 comments:

Fuziani JSR said...

Ha.ha.ha... gelak kerana soalan "Kenapa lelaki cepat perasan" pernah ditanya oleh salah seorg kawan satu masa dahulu... kerana ada seorg lelaki yang mmg rapat dgnnya menghebohkan pada org lain yang kawan ni girlfriendnya... yang pastinya ( refer kes kawan tu ye... ) lelaki tu sebenarnya mmg syok kat dia..

/Dayah//Nurul/ said...

cpat perasan la tu

myaamirah said...

sian giler lelaki ni.. haha.. :P

Related Posts with Thumbnails