-G.E.N.G-

Friday, October 29, 2010

lelaki itu dayus

Pagi ni aku bukak facebook. Nampak kawan aku share link. Bila aku bukak, nampak berita ni:


Pelajar UiTM koma dibelasah


HABERI sedih ketika melawat Hizreen di Unit Rawatan Rapi Hospital Kubang Kerian, Kota Bharu semalam.
KOTA BHARU - Seorang pelajar Universiti Teknologi Mara (UiTM) cawangan Machang yang bakal menamatkan pengajian Disember ini koma selepas dipercayai dibelasah oleh teman lelakinya pada 22 Oktober lalu.
Mangsa, Hizreen Ieraqueen Haberi, 21, pelajar tahun akhir Diploma Pengurusan Perbankan tidak sedarkan diri sejak hari kejadian akibat luka dalaman yang teruk di bahagian kepala.
Dia kini dirawat di Unit Rawatan Rapi, Hospital Universiti Sains Malaysia (HUSM) Kubang Kerian.
Bapa mangsa, Haberi Hamzah, 49, yang merupakan seorang juruteknik di Universiti Kebangsaan Malaysia (UKM), Bangi berkata, dia menerima panggilan daripada teman serumah anaknya itu pada pukul 1.30 pagi 22 Oktober lalu di rumahnya di Semenyih, Selangor.
"Saya dimaklumkan oleh rakan-rakan Hizreen, dia dikejarkan ke Hospital Machang kerana cedera dipukul oleh kawan lelaki yang dikenalinya.
"Keadaannya tenat dan saya diberitahu Hizreen dipindahkan ke HUSM.
"Daripada cerita rakan anak saya itu, kejadian tersebut berlaku lebih kurang pukul 10 malam pada 22 Oktober lalu di hadapan rumah sewa Hizreen berhampiran kampus UiTM Machang selepas mereka bergaduh," katanya.
Rakan anaknya itu mendakwa sebelum kejadian Hizreen dilihat bertemu dengan teman lelaki yang datang ke rumah sewa mereka dan berlaku sedikit pertengkaran.p/s: Aku cukup pantang lelaki pukul perempuan. MySpaceTak kiralah apa sebabnya. Sangatlah tak gentleman n macho!

3 comments:

eewana said...

giler r..mau ak tembak laki tu ng kete kebal..bia hancor bkecai..sukati dy jerk bt anak org camtu..huh

munna said...

mmg dayus lah lelaki tu... baru bercinta dah kena pukul.. klu dah kawin tah macamana

Amni said...

giler ke apa lelaki tu.. ade plak buat popuan mcam gitu.. sok2 jadi laki camne tah.. ish

Related Posts with Thumbnails