-G.E.N.G-

Monday, November 22, 2010

kesan plastik


Dari el0k muka cun melecun, da jadi camni...huhuhu

Tak berapa jauh perubahan dia tapi still worse than before!!!

 


Kalau tak salah, orang panggil dia ni p0mpuan kucing coz muka dia da jadi cam kucing sket2..kan?


Yang ni dah macam bonzer plak aku tengok..huhuhu






Mungkin, ni lah sebabnya Allah melarang kita mengubah apa yang telah dijadikanNya. Patutnya kita bersyukur dapat anggota badan yang sempurna, sihat tubuh badan dan still hidup walaupun untuk sementara. Moral of this entry, bersyukur atas nikmat yang diberikan tuhan and say no to plastic surgery!!![melainkan kalo severe injury macam kebakaran or terkena simbah ngan acid etc..]

2 comments:

Apis said...

haha! like :)

nurul lalala said...

say no to plastic!!!!

Related Posts with Thumbnails