-G.E.N.G-

Tuesday, December 28, 2010

Contest gambar menarik 2010!!



Ok, ni merupakan kali ke-2 aku join GA. Kali ni aku join c0z GA dia sgt mudah! Just share gambar2 yang korang rasa menarik sepanjang tahun 2010 ni. Mudah kan? Syarat2 contest yang lain, boleh refer dengan tuan blog sendiri iaitu Encik Areliff Ok, aku nak share gambar ni:




Nape gambar ni menarik?

1- Of course la menarik sebab gambar ni adalah gambar parents aku.MySpace

2- Gambar ni diambil pada awal 2010 time kitorang pergi Bali.

3- Gambar ni mengingatkan aku tentang asal usul kejadian aku.[ye la, kalo takde mak bapak, cane lak aku lahir kan?]

4- Gambar ni jugak mengingatkan aku tentang orang yg paling penting dalam hidup aku, tentang org yg ajar aku erti kehidupan sebenar, orang yg selalu berada disisi aku time susah or senang and org yg selalu support or kritik aku dalam apa jua yg aku buat~[tacing plak aih..] MySpace

5- Last but not least, gambar ni mengingatkan aku betapa bahagia dan beruntungnya aku dilahirkan dalam family aku. It's not sooo perfect, but i'm ok with it!MySpace





Sekarang, aku nak tag 3 orang yang lain untuk sama2 join contest ni:





Harap2 boleh menang Ga ni...amin...MySpace

2 comments:

suka cartoon said...

nice pic..hehe..

hans said...

good luck
menang hadiah bagi den
hahaha

P/S : Chak De! Malaysia....Amin!

Related Posts with Thumbnails