-G.E.N.G-

Tuesday, December 14, 2010

pompuan dan diet

Asal cakap pasal pompuan je, mesti ingat diet. Asal cakap pasal diet je, mesti ingat pompuan. Hai la..ngape ek? Pompuan ngan diet memang tak leh dipisahkan ke? Aku lagi suka pompuan ngan soping ke, pompuan ngan emas ke, berlian ke..baru meriah sket. tak gitu? hehe..


Another thing about diet, bila seseorang pompuan tu cakap nak diet je, and kebetulan orang tu tengah single-mingle, mesti ada yang tanya
-->da ada boyfren eh? [watta???]

Mesti ke pompuan yg nak diet tu da ada bf, sebab tu tetibe dia nak diet? Hmm..no idea!
Mungkin betul jugak tu..sebab takut bf baru lari. Laki kan suka pompuan yang kurus2..seksi dan hot kata mereka..


-macam ni hot eh?-

For me, kalau betul laki tu suka kita, dia akan suka kita kerana diri kita sendiri. Bukan kerana fizikal kita. Ye la, sifat fizikal ni kan akan berubah. Kalau hanya berdasarkan rupa dan bentuk tubuh, kalau tetiba pompuan tu eksiden and muka cacat separuh, or tetiba pompuan tu sakit and jadi gemuk serta merta, terus off ke cinta tu? Huh, tak logik...



Tu bagi pandangan aku la..maybe ada gadis2 yang hot kat luar tu akan cakap

" eleh, dia cakap camtu sebab dia gm0ks and single"

aku tak kisah p0n..no heart feeling la kak!

And why i say NO to diet?
Cuba tengok betul2 kat perkataan diet tu sendiri?

D    I    E    T

Ha..sekarang paham? Hahaha..tp ni aku maksudkan dengan diet yg tak betul la. Kang tak pasal2 orang yg cipta diet tu saman aku~huhu 
Kalau nak diet, pastikan ada trainer yg terlatih yg akan leed korang. Nanti takde la rosak badan c0z terkejut dengan perubahan yang korang lakukan...ok?





p/s: dat last picta, I REALLY MEAN IT!!!!



MySpace

4 comments:

nabilazhar said...

owhhh no!!! please god don't make me fat!!! hehehehe btol3...diet menyusahkan....hahahhaa pdhl diri sndri yg xleh kawal diet...

eewana said...

hahhaha...opss...terasa kak... =D
btw, ak diet bkn sbb da ad bf erk...azam thn baru nih..teringin nk pakai kebaya nyonya...auwwwww~~ :D

Myaby said...

folow awk


erk. gamba tu angelina jolie kan. hihik

Ajie Mohd Tahir said...

kalau mkn diet seimbang,okeh.
diet taknak makan?hampeh.
buat sgsra diri je.
tak dpt mkn ayam,aiskrim,kek..
*okeh.dah2.aku dah stat lapa*
XD

Related Posts with Thumbnails