-G.E.N.G-

Thursday, December 16, 2010

resepi hot!

Entry kali ni aku nak post pasal resepi. Resepi ni khas untuk org bujang atau org yg c0mpletely tak tau masak langsung!!!! Orang da kawen n terror masak pon boleh try gak kalo nak. Resepi ape?






























































"SANDWICH TELUR/TUNA"


Ha..korang jangan lah gelak plak. Dalam byk2 masakan, dah ni je yg aku reti..hahahaMySpace
Ok, mari kita lihat bahan2 yg diperlukan:

      1 pek - Roti putih/ wholemeal [roti lain p0n boleh gak]
      4 biji - Telur rebus 
      3 sudu besar - Mayonis
      1 sudu teh - Lada hitam [nak lebih bole, kurang pon boleh]
      1 tin - Tuna [chunks}



Cara membuat (sandwich telur):

Masukkan semua bahan (kecuali tuna) dan gaul rata.
Sapu atas roti.
Sedia untuk dihidang~


* Untuk sandwich tuna, cara still sama tp ganti je telur tu ngan tuna.




p/s: Selamat mencuba..MySpace

1 comment:

+akufobia+ said...

terima kasih cikgu.

Related Posts with Thumbnails