-G.E.N.G-

Monday, January 3, 2011

Jom Sertai Bloglist Blog Budak Botak



Tadi time berjalan-jalan, terjengah blog budak botak ni..bukan contest or GA, tapi join bloglist budak botak. Cam best je, so aku decide nak join. Senang je kalau nak join jugak..buat macam ni:




1) Buat 1 entry dan letak tajuk "Jom Sertai Bloglist Blog Bdk Botak"

2) Letak gambar atas tu kat awal2 entry korang. 

3) Nyatakan korang lelaki @ perempuan
    Saya PEREMPUAN!!!

4) Tag 3 orang kawan2 korang yg berminat
     Tak tau la dorang minat ke tak. Tapi sy still nak tag dorang [aci x?]
     Miss B
     Hellioz

5) Letak link entry korang kat bahagian komen budak budak:
     KAT SINI



Sekian, terima kasih.MySpace

3 comments:

aibaks said...

aduh... nurul.. aibaks da jadi bapak..leh join ke ni?

nurul lalala said...

b0leh..xde syarat kalo da jd bapak, xleh j0in..hehehe
jom3...=)

~sHy~ said...

Shy dah attack dah Bdk botak tu..huhu

Related Posts with Thumbnails