-G.E.N.G-

Wednesday, January 26, 2011

Tolong aku..


Ada satu masa-elah [sila cakap ala2 Pak Belalang]...beberapa minggu yang lalu, kolej aku takde air. Every weekend memang takde air. Start hari kamis je, air takde! Disebabkan perkara itu, ada seorang kawan aku telah pon membuat aduan kepada TIMBALAN NAIB CANSELOR!

Email dia tu ala2 cakap macam tak worth la bayar duit pengurusan kolej with high price but with low facility provided. Tadi, beliau telah mendapat mesej dari PENGETUA kolej aku. Cakap nak jumpa pukul 2 nanti...Beliau telah mengajak aku untuk teman dia.



Persoalannya di sini:

a) Adakah dia bakal dibuang kolej kerana aduan tersebut?
b) Apa nak jawab time jumpa pengetua kejap lagi?



Please...help us!

10 comments:

khalidahmacambaguss~O_o said...

pada hemat saye, cakap aje sejujurnya...kita ada hak sebagai pengguna... apa guna bayar mahal2 tapi tak dak air? kemudahan x da? try cakap kt pengetua tu, ingat kami bayar pakai daki di kaki ke... hehe... yg penting, jujur ok... ini HAK anda... gud luck!

leafareesya said...

insyaAllah takde pape kot.
benda nih patutnye boleh settle.
lagi pon kolej tak salah.
bukan kolej yang isi tangki air.
universiti yang patut jaga semua tuh.

SyedGraphiX said...

ala..relax je.x kan la nak buang sbb bende remeh tu kan? pdhal kita ade hak jgak utk sume tu

Innanie | Ariffin said...

jangan takot aaa. bukan senang tau nak buang2 kolej ni kalau takde alasan yang kukuh. lagipun, if ada apa2 contoh cam ugutan atau apa2 awak jgn takut utk bawak kes ni ketengah sbb pengetua @ admin tak bertindah profesional...


jgn takut. sy doakan smuanya selamat.
jgn risau, kalau ada apa2 share k..

Myaby said...

hak hak hak


bahaya ni? ayukkk tak tau tak tau.
anyway cakap je da tensen sgt air tadak.
cmne mau berak?
mesti die x jd nak buang. hihi

nurul lalala said...

khalidah: thank you dear~

leafareesya: yg peliknye, air xde setiap kali weekend and only my college!!alasan: paip pecah..takkan paip pecah tiap wiken kot?

syed: hope soo..

innanie: inshaAllah dear..will update later

AMMAR YASIR said...

A) Tidak mungkin dibuang kerana hal kecik tu je.
B) Jawab je dengan terus terang, jangan takut sebab berani kerana benar takut kerana salah.

Zue Cancer said...

tak kene buang la..itu hak student..sy pon ngadu sebab kolej saya siswa lalu lalang benci2!!!

muslim said...

mana leh buang kolej...klu dye buang ..dye rugi..sbb kita bayar..dye pun mau untung gak

akmal said...

respect kwn ko tu wani..satu tindakan yg wajar dibuat..kite as pengguna/pelanggan mmpunyai hak untk mengadu..if die dibuang kolej sbb itu, nmpk sgt kolej ko x professional..well done again...hehehehhe

Related Posts with Thumbnails