-G.E.N.G-

Wednesday, February 9, 2011

Aku join..korang?



Well, well, well...da lama tak join kontes. 
Maklumlah, aku memang tak berapa nak bertuah bila masuk kontes.
Especially bab cabutan bertuah! 
Apa2 kontes yang aku masuk, sume KALAH!
Sadis tak?
MySpace


Tapi, takpe. Kali ni aku kuatkan semangat untuk join satu lagi kontes.
harap2 dapat lah ye..
MySpace


Ni kontes dari MONOLOG AKU.
Cara join sangatlah mudah, ringkas dan cepat je!
Semudah 1, 2, 3 atau A, B, C!!!
Just follow blog ni, buat satu entry pasal kontes ni and paste link entry kat blog ni.
Mudah kan??



So, apa tunggu lagi? j0m join~

2 comments:

Faziera said...

entry x perlu wat sbenanye..hahahah
aku saje suke2 wat entry..kikiki

http://faziera193.blogspot.com/2011/02/mini-contest-gulai-tempoyak-ikan-patin.html

nurul lalala said...

klo xwat entry, cane plak nak paste link kat komen dia..huhu

aku tgk sume wat..tu yg wat tuh~hehe

Related Posts with Thumbnails