-G.E.N.G-

Wednesday, February 23, 2011

BEN ASHAARI poyo!

Bagi aku, BEN ASHAARI adalah seorang yang:

poyo

berlagak

bajet hensem


-inilah beliau-


Itu adalah 1st impression aku time aku mula2 tau nama beliau melalui internet ni.
First time jumpa, time gathering blogger kat Times Square hari tu.
Mula2 nampak dia, demm..dia tak bajet ensem..
tapi dia memang ensem!! kah kah kah



Second time jumpa: Shooting Vlog kat Putrajaya.
Masa ni la segala-galanya berubah..hehe
First time beramas-mesra berbual dengan beliau.
Beliau sangat humble..dan tak kedekut ilmu.
Banyak kongsi tips dengan blogger ijau macam aku ni~

So, semua negative thought aku tentang beliau sebelum ni,
da jadi positif da~hehe

-malu2 taik kucing plak aku-

To Abg BEN ASHAARI,
Terima kasih atas tips2 blogging tersebut.
Saya nak mintak maaf sebab bersangka buruk terhadap anda.



p/s: kata orang, tak kenal maka tak cinta kan?

1 comment:

Hanim Mahali said...

Tajuk macam Abang Ben betol betol poyo je... huhuhu

Related Posts with Thumbnails