-G.E.N.G-

Wednesday, February 9, 2011

Petanda kamu dalam bahaya!









Sebahagian perkara di bawah, berlaku melalui pengalaman aku, sebahagian lagi berdasarkan cakap2 orang lain. Betul tau tak,  jom checkadout!

12) Korang akan baca sms/emel/komen si dia berkali-kali! Siap save, tak delete2 lagi walaupun dah berbulan-bulan~


11) Bila hangout/jalan2 dengan si dia, korang akan jalan lagi lambat dari siput! (konon takmo hari tu berlalu la kot).


10) Korang akan cover2/ malu2 kucing depan si dia..especially time makan, gelak..an? an? an?MySpace

9)Bila teringat si dia, korang akan rasa dup-dap dup-dap (berdebar) tak p0n tersengeh2 cam kerang busuk.


8)Dengar je suara dia, korang akan tersenyum lama2..kalo kes parah, sampai melompat2 atau joget2..MySpace


7)Bila bersama dia, korang takkan nampak orang lain..nampak dia sorang je! (tapi once da couple, memang mata meliar je koje nye especially guys..kan?)


6) Kalo dulu suka layan MCR MySpacetetiba sekarang layan tomok plak..


5) Pagi petang, siang malam pendek kata 24-7 asek ingat dia je la..da tak ingat benda lain da~tahap hangau nih!


4) Cepat tacing dengn si dia..salah cakap sikit nak sentap! duh..MySpace


3) Korang akan perasan yang korang ni asik la tersengeh kat diri sendiri bila ingat dia..


2) Korang sanggup buat apa je untuk dia..


1) Time baca ni, korang akan bayangkan seseorang..iaitu DIA!!!






Oh ya, lupa plak..kalo korang mempunyai kesemua atau hampir semua daripada ciri2 di atas, sah la korang skang ni tengah angau aka sedang dilamun CINTA!!ahaks~



2 comments:

Umar Faruq said...

suker yg no 6 tuh.. btw, apsal nombor tuh ayat tu menurun ek?? x start dr no 1 .. haha

nurul lalala said...

umar: barulah suspen sket..hehe

Related Posts with Thumbnails