-G.E.N.G-

Thursday, February 17, 2011

Tips cantik 1: mengecutkan jerawat

Olla guys..kali ni aku nak berkongsi tips kecantikan pulak.
Ye la, manusia kan suka benda2 yang cantik..tak gitu?
Petua ni aku dapat dari supermodel omputih tapi tak ingat pulak nama dia..hehe


Bagaimana mengecut/menghilangkan jerawat dalam tempoh 24 jam?
Ha..caranya mudah je..tak mahal pon!
Amik je sikit colgate korang tu, and tepekkan pada jerawat tersebut.
Mudah bukan?
Hasilnya sangat mabeles!!!
Jangan ragu2, aku da penah try.
Tapi aku rasa, depends jugak serasi or tak.
Akak aku wat tak menjadi..


Sekian..


-Selamat mencuba-

p/s: jangan tepek banyak sangat colgate tu..kang nanges plak sebab beranginMySpace

No comments:

Related Posts with Thumbnails