-G.E.N.G-

Wednesday, March 23, 2011

Aktiviti melepaskan tension

Setelah berpenat lelah dan berhempas pulas menghadapi mid sem *ayat tipu semata-mata*, aku and geng pergi melepaskan tensen. Suatu aktiviti yang selalu aku buat dengan faziera tapi jarang aku buat dengan mereka2 yang lain. Tengahari, kami semua pergi menternak lemak di mekdi...Seronok kan? Terlepas tensen aku lepas menikmati kentang goreng yg diselaputi lemak2 terlarang tu. Ditambah pula dengan cheese yang sememangnya berlemak dan berkalori tinggi.[ayat budak pudsain]
nak tau kandungan kalori burger ni, klik sini


Untuk mengurangkan pengambilan kalori, aku tak minum soft drink. Aku minum Ribena..sihat kan? kan? kan?

mereka

Wani n faziera


With Nazi
Oleh kerana perasaan bersalah berada pada tahap melampau setelah makan mekdi, petang tu kami semua pergi swimming. Niat dihati untuk membakar semula lemak2 tersebut. Yang tak bestnya, takde sorang pon dari kami yang sedar diri bahawa kami ni tak reti langsung berenang!! *hampas sungguh* Bertambah tak best bila takde pool guard/lifeguard [btol ke jawatan dia tu?] yang muka hemsem dan badan ketol2 macam dalam baywatch tu. Kalo lemas, sape yang nak selamatkan?? Jadi kami semua buat keputusan untuk main rendam2 dan main tahan2 napas je dalam kolam tu sebab semuanya tak reti berenang. 

aksi before

maen percik2 air dulu

warming up session

Wani

Faziera

Sheila
 
Nadiah ayob p0n join okeh!

aksi bakal gimnas negara



Beberapa vlog [yeke vlog?] sempat dirakamkan pada hari kejadian:

1- Vlog membuat terjunan beramai-ramai


2- Vlog cara2 menyelamatkan orang lemas yang tak jadi..haha




p/s: nanti nak pegi lagi!

6 comments:

Faziera said...

haha suke2..ngeee ^__^

Sekamar Rindu said...

salam......bestnya mandi kolam...

:))...

** folo ur blog..*319

ich bin che ya said...

owh g ternak lemak kat kat kedai mek-di yer?? yg tak jd nad join tuh huhu

nurul lalala said...

faziera: nt g lagi eh~

sekamar rindu: mekaseh folo sy~^^

ich bin che ya: ha la..rugi xikot! hehe

Firdaus Kasim said...

wah.. sopannya.. i like!! bukan mcm fasha sandha tue.. hehe

nurul lalala said...

Firdaus: juga bukan macam miera liyana yg nampak sikit jer..hehe

Related Posts with Thumbnails