-G.E.N.G-

Wednesday, March 23, 2011

Contest: Entry Paling Best 2011




Olla guys~
For the first time aku nak buat contest. Tajuk Contest: Entry Paling Best. [best x? MySpacehaha]

Syarat2 contest:

1- Digalakkan follow untuk memudahkan pengumuman pemenang nanti.
2- Letak header contest di atas dan link blog ni.
3- Buat entry bertajuk Contest Entry Paling Best by Nurul Lalala and copy paste entry paling best yg pernah korang buat sepanjang korang berblogging ni. [tak semestinya yg banyak komen]
4- Tag sekurang-kurang sorang blogger lain untuk join contest ni.
5- Linkkan entry tersebut pada ruangan komen di bawah.



Mudahkan? 

Hanya seorang pemenng akan dipilih tapi kalo ada bajet lebih, mungkin lebih dari sorang pemenang akan diumumkan. 

Hadiah: MISTERI [tapi janganlah berharap dapat i-phone 4 ke ipad ke kan..hehe]
Tarikh tutup contest: 1 APRIL 2011.



JOM la join!!!!!!!

12 comments:

ich bin che ya said...

sy takde entry paling best

nabila saat said...

nak hadiah..!!!!hehe

Faziera said...

hadiah ape hadiah?haha =p

nurul lalala said...

hadiah MISTERI..haha
[blom join da sebok adiah.adeh]

Ekha Miranda said...

ekha join ni..:)

http://mokadek.blogspot.com/2011/03/contest-entry-paling-best-by-nurul.html

Firdaus Kasim said...

hye awk, saya dah join taw.. tengok la kalo ada yg kurang.. hehe

http://firdauskasim.blogspot.com/2011/03/contest-entry-paling-best-by-nurul.html

Faziera said...

nah link..aku join..^__^

http://faziera193.blogspot.com/2011/03/contest-entry-paling-best-by-nurul.html

nmS said...

dah join!

http://numikhai.blogspot.com/2011/03/contest-entry-paling-best-by-nurul.html

nabila saat said...

http://nabilasaat.blogspot.com/2011/03/contest-entry-paling-best-by-nurul.html

Sarah Sayuri Hartnett said...

dah join

jangan segan segan utk bertandang

http://sarahsayuri.blogspot.com/2011/02/contest-entry-paling-best-2011.html

thanks.

umie said...

cik lala,sy dah join...
http://sitiumairahsaat.blogspot.com

umie said...

cik lala sy dh join
http://sitiumairahsaat.blogspot.com

Related Posts with Thumbnails