-G.E.N.G-

Wednesday, March 9, 2011

Di suatu malam yang hening-->hidup aku = STUDENT

Berikut adalah kata2 aku dalam hati:


Jumaat ni exam. 


Oh, aku tak study lagi ni.


On laptop--> nak study.


Eh, dapat tenet la.


Cek emel jap, pastu baru study.


Oh, ada orang komen kat blog ngan facebook pulak.


Tengok sat. Reply sat.


Bukak page blogspot.


Eh, ada entry best...klik..klik..klik..


Bukak facebook.


Balas komen. Post status.


Eh, orang komen....reply komen..reply komen..reply komen..


Eh, tak study lagi ni.


Bukak slide note.


[kelip-kelip kat taskbar: notification FB]



reply komen..reply komen..reply komen..


Oh, ada orang komen kat blog lagi la..



reply komen..reply komen..reply komen..

Jap, dapat idea nak update blog.

Tulis..tulis..tulis..

Eh, study la!!!

Pangkah blogspot. Pangkah FB. 

Bukak slide balik. Tengok slide jap. 

Slide 1..slide 2..wuaaaaarghhh.....[bunyi menguap<--aku tak reti eja]





Shutdown laptop. 
Tutup lampu.
Tido.
Sekian.


*Bila exam tak dapat jawap, sape yang nak dipersalahkan? demmm...


p/s: kalo la dalam exam kua soklan-->brape byk komen kat blog semalam? apa tajuk latest entry Bro Framestone..kompem aku skor!

12 comments:

forever love said...

hahahaha..salah kn SB, FB & blogspot.

nurul lalala said...

betoi3..

hafiz hafizol said...

yeayeayea.... samela kite... SB kejam.. sob3~~~

nurul lalala said...

ye..ye..SB kejam!!hohoho

Ellen said...

hehe...kalo kena soalan begitu alangkah bahagianya kan dik..hehe

NURSYAZWANI ZAINAL said...

ahahahahaha !

nurul lalala said...

ellen: memang p0n..tapi takkan berlaku la~haha


wani:=D

Aujinz said...

Salahkan teknologi.. koh koh koh.. :))

nurul lalala said...

aujinz: SOKONG!!!!

forever love said...

hahahha..main salahkan SB lak...

Tok Esah said...

hahaa, terkena batang hidung!!


hurm, kena salahkan elektrik!!! kalau takde elektrik, takde lah FB, blog, fs, etc,... hehe

kan3x

nurul lalala said...

tok esah: aah la..tak terpikir p0n!

Related Posts with Thumbnails