-G.E.N.G-

Wednesday, March 9, 2011

Fenomena rakyat Malaysia dan polis


Sape yang takut dengan polis sila angkat tangan!!
Ok. Ramai yang takmo ngaku an? an? 
Tapi realitinya aku tengok kalo kat Malaysia ni, kebanyakan rakyat Malaysia memang kecut dengan polis. Asal nampak polis tercegat kat traffic light, sume dok tekan break cepat2. 
Nampak kereta polis kat belakang, terus bagi signal, masuk lane kiri.
Nampak kereta/motor polis park tepi jalan, jalan terus jem. demmm!!

Perkara ni terjadi pada ayah aku ngan geng dia masa trip camping kat Merapoh kalo tak silap. Time tu memang ayah aku speed gila. Lagipon time tu memang nak kejar masa. 
Ada 4biji kereta konvoi time tu. Ayah aku lead kat depan. Tiba2 dari jauh, nampak motor polis berhenti tepi jalan. Terus ayah aku slow down. 

Bila lalu kat sebelah polis tu, korang tau nape dia park kat situ???






















Dia pegi kencing daa..cett!!
Tiba2 je kluar dari semak tu sambil betul2kan seluar dia. Aish..tak snonoh btoi!
Kesian la pokok2 atau semak2 yang terkena tu..

Patotnye kena letak sign ni:



Pastu video tu letak kat 1tube or Youtube!
kah kah kah 



p/s: sape tak setel saman lagi, pi setel cepat! sok last day!

2 comments:

NURSYAZWANI ZAINAL said...

tu mesti da xtahan sgt tu..:p

nurul lalala said...

haha..pakcik memaang selebet!!!!

Related Posts with Thumbnails