-G.E.N.G-

Monday, March 28, 2011

Jasmine Slalu Hepi kutuk Islam <---Hepi ke kau??

Tak tau la isu ni da hot ke blom. 
Tapi tadi aku sempat view profile dia. 









Harap muka je cantek, perangai cam haram! Kalo ko kristian ke pe pon, xyah la nak kutuk2 agama orang lain!

15 comments:

Rin Chan said...

Tu tak cukup agama kot.. bodo nye.. tak perlu la kutuk sampai cam tu.. ramai nye komen kat wall dia

GematriA™ said...

orang indon mmg mcm ni.

Farhana Sahri said...

cuma..tggu je...

She_La said...

Waaaa melampau gile pompuan ni..

nurul lalala said...

rin chan: rasanya dia bukan islam kot..huhu

gematria: bkn indon. tp org yg xcukup pengetahuan dlm agama mmg camni..

farhana: tunggu pe? balasan tuhan? moga2 dia dpt hidayah supaya bertaubat..huhu

she_la: mmg melampau p0n!

Faziera said...

bukan indon ke?
tulis gaya indon dah tu..
pasni dia tutup la fb die tu..
aku yakin..hoho

Mohd Kamal said...

halal darah perempuan ini untuk orang islam bunuh.

dina darwina said...

SABAR jerw lah.muke jerw cun tapi x beradab langsung..

Sery Suryani said...

bangang gile die nie..

jaa64 said...

hamboiiih ayat dia...
suka2 hati je kan

Farhana Jafri said...

terukny prngai.. smoga allah berikan ptunjuk dan hidayah kpd dy ni..

Tak Suka Menaip said...

bengong punye org..profile dia mmg xda privacy ek..mgkin senang utk org like n komen...walaupun xadd dia...gilo babi punye org kutuk2 agama org...

naim said...

tengok tengkuk dia. dia 2 seorang kristian..

Allah telah berfirman:
Orang-orang Yahudi dan Nasrani tidak sekali-kali akan bersetuju atau suka kepadamu (wahai Muhammad) sehingga engkau menurut agama mereka (yang telah terpesong itu). Katakanlah (kepada mereka): "Sesungguhnya petunjuk Allah (agama Islam itulah petunjuk yang benar". Dan demi sesungguhnya jika engkau menurut kehendak hawa nafsu mereka sesudah datangnya (wahyu yang memberi) pengetahuan kepadamu (tentang kebenaran), maka tiadalah engkau akan peroleh dari Allah (sesuatupun) yang dapat mengawal dan memberi pertolongan kepada mu. (Al-Baqarah 2:120)

bersabar ye..

It's all about my F.R.I.E.N.D. said...

Nk Link Fb Jasmine neh . :))

nurul lalala said...

xde woo..try la google~hehe

Related Posts with Thumbnails