-G.E.N.G-

Monday, March 7, 2011

Kak noj dan aku serupa..

Tak saba nak balik uma weekend lepas. Kenapa?? 
Sebab mak aku cakap nak kasitau cerita HOT!
Samapi je uma, aku tanya beliau: "Ape yang hot sangat nye mak?"
Lantas mak aku campak Metro kat aku. Tajuk dia pon dah menggetarkan nafsu.



Apa kena mengena tajuk headline ni dengan aku?
Well, aku takde la kena mengena secara direct. Tapi tempias je la..
Aku tak tau ni orang yang sama atau tak, tapi bila aku baca sms dekat fon mangsa dalam Metro ni, nama and gaya sms dia memang sama dengan kes aku.


'Mak' andam aka lin ni handle kawen kakak aku. Walau macammana pun, kitorang bernasib baik sebab takde lah teruk sangat kena. Just makanan cukup2 je. Itu pun nasib baik jugak, sebab kitorang since awal2 lagi memang sangat berhati-hati. Maklumlah, family aku paranoid and sensitip bab duit2 ni. Tambah pulak dah banyak kes tipu.
 Habis sume latar belakang lin ni kitorang selidik. 
Ayah aku p0n da siap warning awal2--> "Don't play2 with us!"
Dia pon nampak cuak sket.



Ayah aku banyak kabel, so abis satu Selayang tu dia siasat sape lin ni. Tapi info yang ayah aku dapat, so far so good. So kitorang p0n pakai la dia..Maybe lin n tengok jugak kot sape yang nampak cam leh dipintal-pintal, siap la kena lesap duit dorang..tapi, Alhamdulillah, majlis kakak aku ok sumenye. Aku kesian pada mangsa2 dia yang lain. Patut lah da beberapa bulan aku usha kedai dia tu asek tutup je. Berbungkus dengan kain. Rupa2nya da cabut..huhu


Apa pulak kena mengena ngan Kak Noj??
Dia p0n mangsa daa...

2 comments:

NURSYAZWANI ZAINAL said...

wah, tktnye bc..nsb baik xde pape blaku..

nabilazhar said...

la wed planner akak ko ke???huhuhuhu nasib baik la aku x amik wed planner....biar la aku pening2 lalat sowang2 urus wedding aku dari kena tipu hidup2....huhuhuhu cian wehh pada mangsa tipu...

Related Posts with Thumbnails