-G.E.N.G-

Wednesday, March 23, 2011

Karnival Kerjaya 2011

Kepada mereka yang bakal bergraduasi atau yang telah bergraduasi tapi tak kije2 ni ada berita terbaik untuk uolls~MySpaceMinggu ni ada Karnival Kerjaya. Maklumat event adalah seperti berikut:



Tarikh  : 25 - 27 Mac 2011
Masa     : 10:00 am - 8:00 pm
Tempat: Dewan Tun Razak 1,PWTC Kuala Lumpur.



Aku pon tak pernah pergi sebelum ni. So sape yang nak pergi dan sedang serius mencari kerjaya, boleh la bawak resume siap2. Kalo karnival kerjaya kat U kadang2 ada walk-in interview. So maybe kat sini pon ada kot. So pakailah pakaian yg appropriate. Yang laki, pakailah smart2. Baju kasi masuk dalam. Rambut kasi letak gel banyak2. Yang pompuan, janganlah mekapMySpace tebal2 sangat. Kang org tu kompius plak---> orang ke, mak lampir nih?Pastu, janganlah seksi-meksi sangat ok!



p/s: semoga berjaya mendapat kerja~

4 comments:

y u y u Z u l a i k h a said...

yuyu patut cari keja ni :(

nurul lalala said...

kita pon nak g..jom~
heee

✿ milly molly ✿ said...

will be there tomorrow! ;)

nurul lalala said...

milly molly: kte pon g da..hehe

Related Posts with Thumbnails