-G.E.N.G-

Wednesday, March 9, 2011

MICRO gathering: Cake festival di Putrajaya

Semalam kawan aku cakap ada festival kek kat Alamanda. 
Aku giler semangat nak pegi. 
Set dengan kosmet aku. 
10 orang, pergi 2 keta..


Sampai je sana,
KECEWA!!!!!!!!!!!!!!

Aku bajet bila da namanya festival, mestilah meriah.
Kalo tak macam MAHA pon, kurang2 mesti macam Jomheboh!
kah..kah..kah..


Aku rasa pasar malam Bangi lagi meriah!
Tapi takpe, kat situ ada kedai jual kek, barang2 buat kek macam mixer, oven segala bagai..
Oh ya, buku resepi pon tak terkecuali ye...
Cantik2 kek yang ada kat sini..
Tapi harga, toksah tanya okeh!








Tiba2 nampak sape tau???
Abg Ben Ashaari!!!
*ok.aku tipu.

Rupanya before gi, Wani da post kat SB pasal festival ni.
Borak2 lebih kurang, kitorang lepak kepsi.
Pastu bersurai..hehe


Ape yang micro gathering nye?
Ye la..kitorang berlima je yang ada~hehe

Nad, Hafiz, Ira, Wani n Nurul Lalala

2 comments:

hafiz hafizol said...

err... baru perasan kamu tag gue... muehehehe...

nurul lalala said...

kamu MEMANG!!!hehe

Related Posts with Thumbnails