-G.E.N.G-

Monday, March 28, 2011

Susahnya jadi seorang ibu!!

Sejak da ada Saffiyah ni, baru aku tau susahnya nak jadi mak ni. Boleh dikatakan every weekend kakak aku akan balik uma and bila malam, mak aku akan offer nak jaga Saffiyah. Mak aku akan tido sama bilik ngan aku. So it means aku p0n terlibat same lah kan kena jaga dak kenit tu. And boleh dikatakan every weekend aku takkan cukup tido.. mana taknya, Saffiyah akan tido lepas maghrib sampai kul 1-2 pagi. Time tu aku baru je nak landing2. Tup2 dia dah bangun + nanges2. Pulak tu, takmo letak camtu je. Nak kena dukung, baru diam. Kalo letak atas tilam, nanti dia nanges. Cam tau2 je takde orang nak layan dia.MySpace Stress tau..! Beliau akan berperangai sedemikian sampai la kul 4-5 pagi..

So sekarang ni waktu tido aku da ikot Itali..MySpaceTapi takpe, ibu tetap sayang piah ketat2!hehe..Ye..memang aku soh dia panggil aku ibu. Kasi nampak ciri2 perempuan Melayu terakhir sket..MySpace


Moga Saffiyah membesar dengan sihat dan jadi anak yang solehah dan berguna pada keluarga, agama dan bangsa~ love you a lot cayang..muah89x~MySpace




p/s: Sebenarnya bukan selalu pon aku berjaga sampai 5 pagi..mak aku yang banyak..sebab aku tido tak sedar diri~hahahahaha

4 comments:

Faziera said...

ahahaha camne pulak lah time akak aku bersalin nanti eh?mesti aku pun cm ko..aku lah kan kne jaga die time pantang...hoho

brader kemal said...

selamat menjadi ibu pertiwi..kehkeh.

xoxo

nabilazhar said...

haha ko panggil dia piah ek...bgs btol ramai babysitter....kalo duk jauh dari parents kne jaga sendri mau mcm rupa ape jek xckup tdo...hahahaha

nurul lalala said...

faziera: good luck with that..haha

brader: adeh. nak jadi ibu roti boleh?

nabilazhar: aku panggil dia Saffiyah..hehe

Related Posts with Thumbnails