-G.E.N.G-

Wednesday, April 20, 2011

Ari ni gua garang..

Assalamulaikum..

Garang-garang pon, salam tetap kena bagi. Wajib tu...kalo tak jawab dosa, kalo jawab sayang..hehehe
Eh, lupa plak. Arini gua garang! Mana boleh letak word-->hehehe...
Bila garang da tak leh cakap aku-aku da..mesti gua-gua..baru garang! Btol tak? Pasal pe gua garang? Sebab gua stress.MySpace Pehal gua stress?? Lets cekedaout~





1) Tak cukup tido. 
Gua tido sejam je. Dari kul 8am sampai 9am. Ada orang tak tido 36 jam? Gua peduli hape? Selalu gua tido 28 jam, so bila tak cukup, mestilah gua stress!

*tetibe rasa tak best nak pakai gua-gua..aku-aku pon nampak garang gak kan? kan?*

2) Baju same cam bas.
Time on the way nak gi meeting, aku pakai baju itam ade line kuning, then tetiba lalu bas yang SEBIJIK kaler and design cam baju aku. Apa lagi..mestilah rasa terhina!! Cis..berani bas tu cat sama kaler cam baju aku..Stress lagi~

3) Bekpes abis.
Before jumpa Pn Z singgah dulu kedai makcik KESKA [sumpah aku tak tau pe maksud keska tu]. Nasi lemak makcik tu memang menjadi igauan aku. Sekali pekena, perghhh...feel dia macam ko sedut rokok then hembus sambil buat bentuk 'O'. Cool kan? [tapi tu kawan aku la yg cakap. Sumpah aku tak merokok~] Tup2 aku gi, da abis plak..da la lapar tahap petala ke lapan! Stress lagi~

4) Meeting with Pn Z
Orang sume da setel anta tesis, aku baru terhegeh-hegeh amik draf yang da dibetulkan oleh sv aku. And as expected, memang banyak gila nak mati yang kena diperbetulkan. 


stress mak tau~
Then, ada data yang aku letak tu macam tak reliable and huraian data aku cam tak berapa nak bernas. Nasib baik Pn Z tak murka. But the interesting part is--> AKU KENA EXTEND..hahaha interesting tak? interesting tak? seronok kan? kan? kan? [baca dengan nada seorang psiko~] 


hadoi..makin pitam mak, nyah~


Sedikit drama air mata berlaku ketika itu..MySpacenaseb baek Pn Z da prepare tisu siap2..MySpacecett..tercabar keperempuanan aku..[moteeeep??] Alasan yang diberikan: supaya aku boleh concentrate dengan exam. So that after exam, aku boleh concentrate on thesis writing. Ok, aku terima seadanya..memang aku da tak boleh nak fokus kalo nak writing thesis and exam in the same time..So, terima je la dengan hati yang terbuka dan terluka..huhuhu Lagipon bukannya extend sampai satu sem..extend sebulan je~[ayat memujuk]


Tu sume tak termasuk mamat yang pandang slek time aku amik nasi satu polistren penuh, kakak cashier yang cas nasik aku mahal and abang kafe yang buat air tak sedap!

So disebabkn rasa bengang dan stress yang melampau, memang aku garang arini! Sampai orang senyum kat aku pon aku rasa nak tamp0r je dia!!!



p/s: jangan senyum kat aku dalam masa 24 jam dari sekarang!


p/s/s: ada orang nak bagi kata-kata semangat kat aku tak??



7 comments:

nabilazhar said...

saborr je la...i dah merdeka...jangan jeles...hikhikhik :)

Faziera said...

hah??ko kne extend jugak?? ek ehem..
nak cakap lebih-lebih takot kne tampor pulak kang..haha

tapi tak kira, nak luahkan jugak...

-
-
-
-
-

yayyyy!!! aku ada gang extend! hikhik
=p

nabila saat said...

extend nih mesti nak teman kan bie hbis exam..kan..kan

bie hbis 5hb..
pastu ada projek..mmg balik lmbt jgk..
rmai lg org kat ukm nih

putra87­™ said...

be strong cik lala... tu nsb sv suh extend sbuln siapkn tesis.. at least dpt siap... drpd kna mrh coz xckp m/s utk final draft je.. huhu.. tu lum msk correction nk btulkn lg...

Firdaus Kasim said...

rilek awk.. x baik garang2 nie.. nnti x best.. hehe

Entri paling hot :
Blogger Popular Sombong?"

nurul lalala said...

bell: tak jeles tp rase cam nak tampor ko..hahaha[garang ni!!grrr..]

faziera: *pang pang pang* [bunyi kena tampor~]ok. nanti stay bilik sesama~ hehe

nabila saat: bie..uhuk3..ngape yg lambat sangat abis??terKEJUT kite~ hehe

putra87:wow..u really sooth me cik putra~mekaseh..^^

firdaus kasim: ok wak. naseb baek ujan..ni da cool da~ hehe

cayrol said...

ingatkan marah apasal ape tadi...
hek aleh... tak bengang pun... (tiru cara hot fm)...

hehehehe

Malaysia paling cekap berbahasa Inggeris di Asia

Related Posts with Thumbnails