-G.E.N.G-

Thursday, April 28, 2011

Kalau ada RM100 sekarang.. | Cabaran minggu 1

Assalamualaikum uolls..

Berdasarkan entry aku semalam, aku dok kecoh takde idea nak tulis entry kan? kan? So Faziera telah memberi idea bernas untuk aku join Cabaran 30 Minggu Latihan Menulis. Ha..menarik kan? kan? kan?

Ok, cabaran minggu ni ialah --> Kalau saya diberi RM100 sekarang, saya akan..



Ha..apa yang aku akan buat kalo aku ada RM100 sekarang eh?MySpaceMaybe aku akan belanja kawan2 aku makan kot..Ye la, da final year la katakan. So, mestilah nak enjoy and save the moment *btol ka ayat aku ni..


Ataupon aku nak belanja family aku..hehe
Aku ni bab2 makan jela yang terlintas dulu kat kepala ni kan..
Benda lain susah sikit. Tapi kalo nak belanja family, maybe tunggu keje la..nak belanja dorang tempat up sket..baru best..tak gitu?


Kalo korang, korang nak buat apa kalo ada RM100 sekarang?
Boleh komen, boleh gak kalo nak masuk cabaran ni..klik kat sini
Aku tag sume untuk join cabaran ni ye...

3 comments:

100penulis said...

k nurul, sudah dibaca.. link telah dimasukkan dalam senarai. jgn lupa topik kedua sabtu ni. don't giveup!

Cabaran 30 Minggu Latihan Menulis

nn said...

makan-makan memang best. lagi-lagi kalau guna duit free. hehe

nurul lalala said...

100penulis: mekaseh..^^


nn: makan free mmg la..mknan xsedap pon, jadi sedap! heheehe

Related Posts with Thumbnails