-G.E.N.G-

Friday, April 1, 2011

Pemenang Contest Entry Paling Best

Ok. Secara rasminya kontes ni tamat hari ni. Ada 7 orang je yang join. Tapi takpe, nasib baik aku suka no 7..hehe. So pemenangnya adalah...





















MySpaceMySpaceMySpace






Aku pilih dia sebab aku suka cara penceritaan dia..
Sila tinggalkan emel or phone number eh cik emo..hehe
Tahniah. Kepada yang tak menang, jangan kaciwa..nanti kalo ada rezeki, aku wat lagi..
Terima kasih sebab sudi join~

6 comments:

nabila saat said...

allaaa..kalah

aleen aiden said...

eh ade contest ke..rugila xsempat join.hu3
congratz utk yg menang..

Sarah Sayuri Hartnett said...

yipppi....biar aku mlompat dulu sbelum taip sterusnya...!!!!

e-Mel=sarahhartnett34@gmail.com
no phone=0174069940(tapi taklehh kol no nie boleh msj je coz dah bengong cikit...sori nak bg no boyfren xde boyfren plak,,,)

yeeeaa...aku menang...lalalala~~~~

.:louph love:. said...

hye , jemput laa dtg ke blog saya http://louphlove.blogspot.com/

Ekha Miranda said...

huwa..ngis ksedihan cbb kalah..huhu

thniah sarah..:)

nurul lalala said...

nabila saat: xpe..next time cuba lagi eh~ hehe

aleen: ha..next time WAJIB join tau!! hehe

Sarah: congrats! tp skang sy bz sket..nt sy kasi hadiah tu tau..

louph love: mekaseh jenguk blog ni~

Ekha: alo...xmo la sedih2..huhu next time join lagi tau!=D

Related Posts with Thumbnails