-G.E.N.G-

Tuesday, April 26, 2011

Suatu hari ketika sedang study...

Assalamualaikum uolls~

Esok aku da last paper exam. Exam terakhir aku kat U ni..hehe Bahagianya toksah cakap la kan..even tak abes lagi pon da terbayang-bayangkan keseronokannya..kih kih kih

banyak tak cover lagi ni..

Ok, enough bout the intro..now lets get back to the main point [ececeh..feeling Maria Elena jap] so for the whole day mestilah aku menumpukan sepenuh perhatian berfacebook, blogwalking, komen mengomen entry orang, melepak kat SB study kan..killer subject gak la..killer sebab aku tak penah nak dengar pe yang lecturer tu ajo..heee [salah sendiri gak kan]


Nasib baik tak sampai tahap camni

So tengah2 aku study tu, tetiba je dilanda kebosanan. So apa yang aku buat???







SILA JANGAN TAKUT



















Peace man~



1st time pakai mask..huhu


p/s: Wish me luck. Okbai

5 comments:

NURSYAZWANI ZAINAL said...

hahahaha!!! wani wat lawak..(^^,)

nurul lalala said...

hehehehe [gelak s0pan]

Faziera said...

ahahahha

tekejut den tengok muka putih semacam..hahah

cik EPAL said...

tak pernah lagi pakai mask. best ke? hehe

nurul lalala said...

faziera: hahahaha

cik epal: best la jugak..sejukk je~ehehe

Related Posts with Thumbnails