-G.E.N.G-

Wednesday, May 4, 2011

Andai aku seorang pengarah filem...[cabaran minggu 2]

Assalamualikum uolls~




Lama tak update blog. Rindu tak? *bajet pemes plak*. Ok, kalau aku jadi pengarah filem, agak2 apa jadi ek? Uma banglo mesti ada 8 bijik, keta mesidis sport 3 bijik, keta BMW 8 series wat pegi pasar 2 bijik. Tu tak termasuk penthouse 5 bijik. Jap2..ni kalo aku jadi jutawan..bukannya jadi pengarah filem! Duhh..

Ok, aku rasa kalau akulah yang jadi pengarah filem, filem2 yang aku hasilkan mesti banyak berkisar tentang keluarga dan kehidupan. Mungkin jugak majoriti filem aku berdasarkan kisah hidup aku sendiri. Macam blog ni jugak..hehe~Dan masa tu, tak payah la aku nak terhegeh-hegeh men-tweet artis2 kat Malaysia ni.. Shaheizy Sam pon melutut kat aku soh kawen ngan dia amik berlakon..hahahaha *bongkak sungguh* 



Kalo aku kawen pon, mesti ramai yang nak sponsor..mana tak nye, pengarah filem terkenal la katakan! *berangan le ko..* Untung2, dapat kawen ngan angkasawan! heehe..Ok la..da tak tau nak merepek ape. Apa yang pasti aku memang takkan mungkin le jadi pengarah filem..tapi kalo nak berangan tu, tak salah kan? kan?



p/s: kalaulah aku kahwin dengan pewaris takhta cam Prince William tu..MySpaceWOW!!!

1 comment:

100penulis said...

aik da melencong ni tujuan nk jadi pengarah filem.. ahhaha

ok link da masuk senarai

Related Posts with Thumbnails